Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Şensoy, okulları ziyaret etti

alfilaria

Global Mod
Global Mod
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Şensoy, okulları ziyaret etti
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, 19 Temmuz İlkokulu’nda öğretmen ve velilerle tek araya gelerek, talepleri dinledi.

Şensoy, okulları gezerek görüşmelerde bulunduklarını söyledi.

Yeni terbiye öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Şensoy, “Geçen sene terbiye öğretim süreci yerde anlamda biraz sıkıntılı başlamıştı ama şu anda rahatız. O nedenle sizlere geçen seneki emeklerinizden dolay bile sayı teşekkür ederiz. İnşallah yerde yıl maskesiz, rahat nefes alarak güzel tek terbiye ve öğretim yılı geçiririz” dedi.

Uyum haftası nedeniyle okula gelen öğrencilerle dahi sohbet fail Şensoy, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve şube müdürleri ile kentteki başka ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.