‘Mark Wood, 2. Kül Testi İçin İddialı’: İngiltere Baş Antrenörü Brendon McCullum

amazing

New member
İngiltere kriket Test takımının şu anki baş antrenörü Brendon McCullum, 33 yaşındaki tempolu bowling oyuncusu Mark Wood’un ilk Testi kaçırdıktan sonra Lord’s’ta seçilmek için çekişmeye gireceğini doğruladı. Ashes 2023’ün ilk Test maçında James Anderson’ın ritim bulma mücadelesi ile Wood, İngiliz tempolu bowling kadrosuna farklı bir boyut sunmak için Anderson’ın yerini alabilir. “Woody harika bir bowling oyuncusu. Gerçek bir fark sunuyor ve her zaman seçim için dikkate alınacak – özellikle biraz daha fazla hıza ihtiyaç duyan küçük kalelerde. İyi bir kadroya sahip olmanın güzelliği burada: Aralarından seçim yapın,” dedi McCullum, ESPNCricinfo tarafından aktarıldığı gibi.

Usman Khawaja’yı görevden aldıktan sonra Ollie Robinson’ın animasyonlu kutlamasının ardından daha da kaynayan ilk Test’in canlı atmosferinin dizi boyunca devam edeceğini tahmin etmeye devam etti.

McCullum, “Bunun tüm uluslararası kriketlerde olduğunu düşünüyorum. İki rekabetçi takım, ülkeleri için bir performans elde etmeye çalışmak için çaresiz,” diye ekledi.

“Yani her zaman biraz duygu patlaması yaşayacaksınız. Maç hakemlerinin söylediklerinden bunun çizgiyi aştığını düşünmüyorum: Benim anladığım kadarıyla bundan oldukça memnunlardı.” Farkındayım. Ama eminim baştan sona hararetle tartışılan bir seri olacak ve muhtemelen bu konu hakkında son konuşmamız olmayacak.”

İlk maçta iki farklı kriket tarzı arasında bir çatışma çıktı. İngiltere, her seferinde 4,61 koşunun keyfini çıkarmalarına izin veren Bazball yaklaşımına bağlı kaldı.

İlk toptan Avustralya’nın bowling oyuncularını hedef aldılar, Zak Crawley Pat Cummins’i dört için kapaklardan vurdu. Ancak Avustralya, son gün maçı beş gün boyunca 3,20 tur atarak ve sürekli olarak savunma alanları yayınlayarak kazandı.

McCullum, İngiltere’nin Edgbaston’dan daha agresif olacağına inansa da, 28 Haziran’da Lord’s’ta başlayacak olan ikinci testte her iki takımın da kendi tarzlarında büyük bir değişiklik yapmayacağını düşünüyor.

“Bunun müthiş bir test maçı olduğunu ve iki çok farklı oyun tarzı olduğunu düşünmüştüm. Ama ağır sıklet boks maçı gibi, herkesin aynı şekilde dövüşmesi gerekmiyor. Harika bir test maçı olduğunu düşündüm ve eminim etraftaki herkes izledi.” dünya ve burada Edgbaston’da bulunan herkes kesinlikle onu sevdi – ve bu biz dahil,” dedi İngiltere teknik direktörü.

“Her iki takımın da son beş günde olanları sindirmek için biraz zamanı var ve bu süreçte belki birkaç şeyi biraz değiştirebilirler. Ancak aynı şekilde oynamaya devam etmelerini beklerdim.” [style] Burada infaz ettiler ve biz de aynısını yapacağız,” dedi McCullum.

İkinci Ashes Testi, Avustralya’nın seride 1-0 önde olduğu Çarşamba günü Lord’s’ta başlayacak.

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayından otomatik olarak oluşturulmuştur.)

Bu yazıda bahsedilen konular