Piyasada ICC Kriket Dünya Kupası biletlerinin bulunmaması nedeniyle eski Hindistanlı tempo oyuncusu Venkatesh Prasad, konunun ele alınmasından duyduğu hoşnutsuzluğu dile getirdi. Prasad’ın tepkisi, kendisine göre oyunun en büyük paydaşları olan taraftarların, biletlerin dağıtımı konusunda Hindistan Kriket Kontrol Kurulu’nu (BCCI), Uluslararası Kriket Konseyi’ni (ICC) ve resmi bilet ortağı BookMyShow’u eleştirmesinin ardından geldi. . Biletlerin deniz mili hızla satılması nedeniyle resmi sitede saatlerce kuyrukta bekleyen taraftarların eli boş kaldı.
Fiyaskoya tepki gösteren Prasad, mega etkinlik için bilet kıtlığının ardındaki suçluyu tespit etmek amacıyla biletlerin dağıtımı üzerinde uygun bir denetim yapılmasını talep etti.
“Bu hiç de iyi görünmüyor. Ya bilet ortakları bilet ve trafik konusunda beceriksiz, ya da bu, biletlerin serbest bırakılması adına yapılan bir göz boyama. Umarım biletlerin nasıl, kime ve kimlere satıldığı konusunda uygun bir denetim ve tanımlama yapılır. Prasad, BCCI’nın X hakkındaki gönderisine yanıt verdi.
BookMyShow’un web sitesinde sadece 90 dakikalık bir bekleme süresi gösterildi, ancak hayranlar bilet rezervasyonu yaparken çok daha uzun süre beklemek zorunda kaldı.
Daha önce, biletlere olan yoğun talep nedeniyle BCCI, hayranlar için 400.000 yeni bilet yayınlamaya karar vermişti.
Bundan sonra bile, web sitesinde biletlerin tükendiğini göstermesi nedeniyle pek çok taraftarın eli boş kaldı.
Bu makalede bahsedilen konular
Fiyaskoya tepki gösteren Prasad, mega etkinlik için bilet kıtlığının ardındaki suçluyu tespit etmek amacıyla biletlerin dağıtımı üzerinde uygun bir denetim yapılmasını talep etti.
“Bu hiç de iyi görünmüyor. Ya bilet ortakları bilet ve trafik konusunda beceriksiz, ya da bu, biletlerin serbest bırakılması adına yapılan bir göz boyama. Umarım biletlerin nasıl, kime ve kimlere satıldığı konusunda uygun bir denetim ve tanımlama yapılır. Prasad, BCCI’nın X hakkındaki gönderisine yanıt verdi.
BookMyShow’un web sitesinde sadece 90 dakikalık bir bekleme süresi gösterildi, ancak hayranlar bilet rezervasyonu yaparken çok daha uzun süre beklemek zorunda kaldı.
Daha önce, biletlere olan yoğun talep nedeniyle BCCI, hayranlar için 400.000 yeni bilet yayınlamaya karar vermişti.
Bundan sonra bile, web sitesinde biletlerin tükendiğini göstermesi nedeniyle pek çok taraftarın eli boş kaldı.
Bu hata mesajını almak için kuyrukta 30 dakika bekledim. #ICCWorldCup2023 Bilet rezervasyonu hayranlar için tam bir kabus. @BCCI pic.twitter.com/SrDPx7d4MS
— rajasekhar (@itsRajG) 8 Eylül 2023
#bookmyshow #BCCI #sahtekarlık #CWC2023 #IndiaVsPakistan
Bookmyshow’dan 90 dakika bekledikten sonra büyük bilet dolandırıcılığı rezervasyon sayfası açıldı ancak koltuk seçtiğimde tüm koltukların tükendiğini gösteriyor
Büyük aldatmaca
Utançpic.twitter.com/RrrIOsln6w
— Alay Raval (@RAVALALAY007) 8 Eylül 2023
ICC kriket Dünya Kupası bilet dolandırıcılığı@bookmyshow – bu dijital platform için büyük bir utanç
Bilet ayırtmak için kuyrukta 1 saatten az bekledim ve sonunda koltukları seçmek için sadece biletlerin SATILDIĞINI belirten bir mesaj almak için içeri girdim, açıkça (aşağıdaki resme bakın) tkts mevcut pic.twitter.com/xucBMXgAMe
— Vyshnavi (@VasishtaViju) 8 Eylül 2023
“@BCCI’yı Dünya Kupası bilet sisteminde daha fazla şeffaflığa sahip olmaya ve taraftarları hafife almamaya çağırıyorum. Kesinlikle Ahmedabad gibi bir stadyumda, #IndvsPak çatışması için kapasite 1 olduğunda satılan 8500 biletten daha fazlasının mevcut olması gerekiyor lakh +. Diğer tüm maçlar için de taraftarlara daha büyük bir pay ayrılması gerekiyor. Şirketlere ve üyelere büyük bir pay ayırmak yerine fanatik taraftarın mutlu olması ve bu fırsattan mahrum kalmaması daha tatmin edici olacaktır.” X’te yayınlanmıştı.Dünya Kupası biletleri yasal bir dolandırıcılıktır..
Biletlerimi ayırtmak için stadyuma her girdiğimde ödemeye tıkladığımda biletlerin başkaları tarafından rezerve edildiği yazıyor… @ICC @NeonMan_01 @JayShah @bookmyshow @imVkohli @ImRo45 #sahtekarlık #biletkamamı pic.twitter.com/mlzwZ50Vmu
— jinang Shah (@jinangS98961136) 8 Eylül 2023
Bu makalede bahsedilen konular