“Kaza Sırasında Ben…”: Rishabh Pant Ölümcül Araba Kazasını Anlattı

amazing

New member

Taraftarlar, Hindistan Premier Ligi'nin 17. edisyonunun başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Nakit zengini T20 liginin Mart ayında başlaması planlanıyor ve kriket sahasından pek çok nefes kesici an yaşanacak. Ancak herkesin beklediği bir diğer şey ise kaleci-vurucu Rishabh Pant'ın dönüşü. Delhi Capitals kaptanı, Aralık 2022'de meydana gelen büyük bir trafik kazasında ağır yaralandı ve o zamandan beri sahalardan uzak kaldı. Ancak IPL'in önümüzdeki sezonunda sahaya geri dönecek.

Geçtiğimiz günlerde Pant, Delhi-Dehradun otoyolunda meydana gelen kaza sırasında yaşadığı korkunç, ölüme yakın deneyimi anlattı.

“Hayatımda ilk kez bu dünyadaki süremin dolduğunu hissettim. Kaza sırasında yaraların farkındaydım ama daha ciddi olabileceği için şanslıydım. Birinin beni kurtardığını hissediyordum. Pant, Star Sports'un 'İnan' dizisinde şunları söyledi.

Rishabh Pant'ın Zorluklara Karşı Azmi ve İyileşmeye Giden Yol

İLK KEZ zafere giden yolculuğunu anlatırken ve anlatırken izleyin!

1 Şubat Perşembe 19.00 ve 22.00, 2 Şubat Cuma 22.15 ve 1 Şubat 19.30'da YouTube kanalımızda CANLI! pic.twitter.com/rXJTwd36vb

— Yıldız Sporları (@StarSportsIndia) 29 Ocak 2024
Pant, “Doktora iyileşmemin ne kadar süreceğini sordum, 16-18 ay süreceğini söyledi. Bu iyileşme süresini kısaltmak için çok çalışmam gerektiğini biliyordum” diye ekledi Pant.

Daha önce Hindistan'ın eski tempo oyuncusu Zaheer Khan, önümüzdeki IPL sezonunda iyi performans gösterse bile seçicilerin Pant'ı 2024 T20 Dünya Kupası'na dahil etmemeyi düşünebileceklerini belirtmişti.

“Rishabh Pant'ın yolculuğuna bakarsanız, geçirdiği dönemeç hiçbir oyuncu için kolay değil. Öncelikle kriketle ilgilenen herkes sahaya geri döndüğünde mutlu olacak. Onun aşması gereken pek çok engel var.” Zaheer, Sportskeeda'nın aktardığına göre Colours Cineplex hakkındaki bir tartışma sırasında söylemişti.

“Öncelikle geri gelip oynaması gerekiyor. Bu seviyede kolay değil. Buna alışmanız ve ritmi geri kazanmanız gerekiyor. O işler zaman alabilir. Almazsa harika. Ancak her şeyi korumak lazım.” “Çok iyi bir IPL'ye sahip olsa bile takımın bu yönde düşüneceğini düşünmüyorum” diye ekledi.

Bu makalede bahsedilen konular