Kanıtlayacak Bir Şey Yok Ama Bang’le Çıkmak İstiyorum: Dean Elgar

amazing

New member
Dean Elgar’ın çarşamba günkü vuruculuk okulu tamamen karakterine aykırıydı ancak hantal solak, herhangi birine bir fikrini kanıtlamaya çalışmaktan ziyade, uluslararası krikete korkuyla veda etme niyetinde. Elgar’ın 23 sınırla sınırlanan yenilmemiş 140 sayısı, Güney Afrika’yı ikinci günde Hindistan’a karşı üstün bir pozisyona getirdi ancak sondan bir önceki Testini oynayan adam, bunun kendisine ait olan bir günün tadını çıkarmakla ilgili olduğunu hissetti.

Elgar, 14’üncü yüzüyle ilgili olarak “Herhangi bir şeyi kanıtlamak istediğimi sanmıyorum. Sadece korkuyla ayrılmak istedim, çünkü bu artık geriye dönüp bakmayacağım için kendim için belirlediğim standarttır” dedi.

Elgar, güneş ışığı olmadığı için pistin vuruş için daha iyi hale geldiğini, bunun yüzeyde çatlaklara yol açabileceğini ancak sağlam kaldığını değerlendirdi.

“Vuruş yapmak için oldukça iyi bir kaleydi. Daha fazla güneş olsaydı, daha zor olurdu. Bu benim yöntemimdi. Başka bir gün başka bir vurucu olabilirdi.” Normalde defansif inatçı yaklaşımıyla tanınan Elgar, sayı atmaya çalışmak istiyordu.

“Zihniyetiniz gol atmaya yönelik olmalı, aynı zamanda topları savunmalı ve bırakmalı. Üzerinde adınızın yazılı olduğu bir top geri kovalıyor. Gol atmaya baktığınızda, iyi kararlar vermek için daha iyi bir konumdasınız, aşırı atışlı toplardan yararlanıyorsunuz. ” İlk kez sahneye çıkan, 29 yaşında birinci sınıf kriket oyuncusu ve zorlu Durham pistinde oynayan David Bedingham’dan övgüyle söz edildi.

Elgar, Bedingham hakkında şunları söyledi: “Onun genç olduğunu düşünüyorsunuz. Birinci sınıf kriket konusunda çok fazla deneyimi var ve Durham’da ilçede çok fazla deneyimi var. Uzun formda oynama deneyimi var. Test’e çok iyi girdi,” dedi Elgar.

Elgar, Tony de Zorzi (ikinci kalede 93 koşuyu paylaştığı) ve Bedingham’a (dördüncü kalede 133 koşuyu paylaştığı) gençlere tavsiyesi neydi: “Tutarlı olmanız, oyun planınızı basitleştirmeniz ve yine de gol atmaya çalışmanız gerekiyor. .

“Oldukça basit bir mesaj verin ve iki bowling oyuncusunun (Mohammed Siraj ve Jasprit Bumrah) üzerinden geçin ve gol atılabilecek toplardan yararlanın.” Yerel çocuk için Centurion’da geçirilecek bir yüzyıl yapılacaklar listesinde yer alıyordu ve coşkulu kutlama bunun bir tezahürüydü.

Elgar, “Centurion’da Test 100’üm olmadığı için özel bir gündü. Ailem ve arkadaşlarım bunun buradaki (bu sahadaki) son uluslararası maçım olduğunu bilerek buradaydılar. Açıkçası bu onlara bir minnettarlık gösterisiydi,” dedi. söz konusu.

Peki bundan sonra geriye sadece bir oyun kaldığı gerçeği ortaya mı çıktı? Elgar, “Şu anda odak noktası takımı güçlü bir konuma getirmek. Cape Town Testi’nin bitimine yakın olabilir, gerçeklik ortaya çıkacak” dedi.

“Belki bir içki içip geriye bakıp düşünürüm. Ama şu anda tüm bunlar gençlere hangi standartlara uymaları gerektiğini gösteriyor.”

Bu makalede bahsedilen konular