İzleyin: Rohit Sharma, Shreyas Iyer’in Kriket Dünya Kupası Ton Kutlamasını Taklit Ediyor Şimdiye Kadarki En Komik Şey

amazing

New member
Hindistan’ın Çarşamba günü Mumbai’de düzenlenen Kriket Dünya Kupası yarı finalinde Yeni Zelanda’yı 70 sayıyla yenmesinin birçok kahramanı vardı. Virat Kohli 50. ODI tonluk dünya rekorunu kırarken, Mohammed Shami ODI kriketinde bir Hintlinin şimdiye kadarki en iyi rakamlarıyla (7/57) geri döndü. Gösterisini herkesin alkışlamasını sağlayan başka bir adam daha vardı: Shreyas Iyer. Çarşamba günü Shreyas Iyer tarih yazdı ve ICC Kriket Dünya Kupası’nda tek bir seride 500 veya daha fazla koşu yapan ilk orta dereceli vurucu oldu.

Yeni Zelanda’ya karşı yarı finalde turnuvadaki ikinci başarılı yüzyılını yaşayan Shreyas, birçok rekor kırdı ve ODI kriketindeki mor yamasını sürdürdü. Maçta Iyer en sert halindeydi. Sadece 70 topta 105’i parçaladı. Vuruşu dört sınır ve sekiz altıdan oluşuyordu. Koşularını 150 vuruş oranında yaptı.

Bu turnuvada şu ana kadar Iyer, ortalama 75,14 ile 526 koşu ve 113’ün üzerinde vuruş oranı elde etti. En iyi skoru olan 128* ile iki yüzyıl ve üç ellili sayı attı. Vurucu, şu ana kadar turnuvanın en çok koşan beşinci oyuncusu oldu. Hint kriket takımı kaptanı Rohit Sharma kutlamasını taklit ederken Shreyas Iyer’in ses tonuyla ses tonunun ardından benzersiz bir şey oldu.

Rohit’in Iyer’ı taklit etmesi maçın en komik olayı olsa gerek #rohit #IndiaVsYeniZealand #INDvsNZ #ŞreyasIyer pic.twitter.com/FVbxfaq4L3

— Shivangi Sharma (@shewetweets) 15 Kasım 2023
ICC Kriket Dünya Kupası yarı finalinde takımının Yeni Zelanda’yı yenmesinin ardından Hintli orta dereceli vurucu Shreyas Iyer, antrenör Rahul Dravid ve kaptan Rohit Sharma’nın desteğinin kendisi için çok önemli olduğunu ve Jasprit Bumrah ile karşılaşacağını söyledi. hazırlık için ağlarda.

Hindistan, Çarşamba günü Wankhede Stadyumu’nda düzenlenen Kriket Dünya Kupası yarı finalinde Yeni Zelanda karşısında 70 wicketlik galibiyet elde ederken, Mohammed Shami’nin yedi kalelik atışı ve Virat Kohli’nin 50. ODI yüzyıldaki rekoru öne çıkanlar oldu.

“Rohit şablonu belirliyor, bize verdiği temelden yola çıkarak ilerlememiz gereken başlangıçları veriyor. O korkusuz bir kaptan. Bunu vücut dilinde görebiliyorsunuz ve bu bir nevi bulaşıcı, tüm vücutlara bulaşıyor. Iyer, Star Sports’a şunları söyledi:

“(Yönetim desteğiyle) Bu çok önemli, kaptan ve teknik direktörden geliyor. Dünya Kupası’na pek iyi bir başlangıç yapmadım. Bana dışarıdaki gürültüden endişelenmememi söylediler, biz seni destekliyoruz, o yüzden sen de oraya çıkıp kendini ifade etmen lazım.

“(Baskıyla başa çıkma hakkında) Dürüst olmak gerekirse, baskı durumlarında gergin olmaya eğilimlisiniz ama aynı zamanda bu kadar çok insanın önünde oynamak da eğlenceli ve eğer performans sergilerseniz sizi ayağa kaldırıyorlar. (Netler ne kadar yoğun?) Bowling atağının kalitesi göz önüne alındığında seanslar) Kesinlikle yoğun. En zor bowling oyuncusunu oynamaya çalışıyoruz. Ne zaman Bumrah yeni topla gelse onunla yüzleşiyorum çünkü bunun zor olacağını biliyorsun ve bu sana bu konuda yardımcı oluyor. maçlar” diye ekledi.

ANI girişleri ile

Bu makalede bahsedilen konular