İzleyin: Nicholas Pooran, Cryptic Post İle Kızılderili Takımını Sinsice Kazdı mı?

amazing

New member
Nicholas Pooran ve Akeal Hossein©Instagram

Brandon King’in 55 top üzerinden 85’lik yenilmezlik vuruşu, Hindistan Takımının Pazar günü West Indies’e karşı beş maçlık T20I serisini perçinleme hayalini paramparça etti. Ziyaretçileri 20 üstte 165/9 ile sınırladıktan sonra, West Indies hedefle alay etti ve sadece 18 üstte onu kovaladı. King’in 85 turluk vuruşu, 35 teslimatta 47 tur atan Nicholas Pooran’dan da büyük destek aldı. West Indies, beş maçlık seriyi 3-2 kazandı ve Pooran, Serinin Oyuncusu ödülüyle uzaklaştı.

West Indies kalecisi, tarihi bir galibiyet talep ettikten sonra, uçağına yetişmesi gerektiğinden maç sonrası sunuma katılamadı. Ancak Pooran, heyecanını ilginç bir şekilde bir Instagram makarası aracılığıyla dile getirdi.

Pooran, sosyal medya platformunda takım arkadaşı Akeal Hosein ile birlikte ‘ağzının fermuarını çekme’ hareketi yaptığı bir Haber paylaştı. Makaranın başlığında “Biliyorsan bildiğini biliyorsun” yazıyordu.

Karayipler tarafından yapılan bu jest, yorumlarda aynı konuda hayal kırıklıklarını dile getirdikleri için Hintli hayranlar için pek iyi olmadı.

vqvpcq6g

Pooran, toplam 176 turla beş maçlık T20I serisinin en çok sayı atan oyuncusu olarak ortaya çıkarken sopayla harika bir çıkış yaptı.

Daha önce üçüncü T20I sırasında, West Indies yıldızı 20 için görevden alındı ve Hindistan kaptanı Hardik Pandya bunu Pooran’ı sarsmak için bir fırsat olarak değerlendirdi.

“Nicky (Pooran) vuruş yapmak için dışarı çıkmadı ve bu bizim tempomuzu geri tutmamıza izin verdi, ayrıca Axar’ın dört üstünü atmasına izin verdi. Nicky vurmak istiyorsa, bırakın bana vursun ve plan buydu, çok zevk alıyorum Bunu duyacağını ve dördüncü T20I’de bana sert davranacağını biliyorum” dedi.

Pooran, Hindistan’a karşı T20I serisinde Batı Hint Adaları için kesinlikle bir yıldızdı.

Bu yazıda bahsedilen konular