Irkçılığa karşı siyah takım arkadaşına çürük bir muz veren ragbi oyuncusu. “Öğrenecek çok şeyim var”

amazing

New member
İlk randevu geçtiğimiz günlerde Feltrinelli kitabevinde ikinci nesil erkek çocuklar arasında “Antirazin?” fanzininin sunumu için düzenlenen bir toplantının ev sahibi olan Verona’daydı: İvan Nemerpilon Benetton TrevisoAfrika kökenli takım arkadaşına verilen aptal Noel hediyesinin (rezil çürük muz) ardından Fir’in diskalifiye edilmesinin ardından “ırkçılık konularında farkındalık yaratma” yolculuğuna başladı. Şerif Traore. 23 yıl önce Arjantin’de doğan Ivan’ı iyi tanıyan herkes onun iyi bir çocuk olduğunu bilir. En önemlisi, aynı zamanda bir cephe oyuncusu olan Cherif ile olan dostluğunun gerçekten de devam etmesi: her zamankinden daha güçlü. Aptalca bir şey yaptı, bunu biliyor. O “hediyenin” kimden geldiğini bilmediği Cherif, olayı sosyal medyadan bildirdiğinde hemen anladı. İkili arasında hemen whatsapp’ta mesaj alışverişi oldu ve ardından uzun bir kucaklaşmayla sona eren bir görüşme oldu. Ancak Ivan’ın izlemeye başladığı ve önümüzdeki haftalarda çeşitli kabul topluluklarını ziyaret etmesine yol açacak olan bu doğru yol gibi, diskalifiye edilmesi de kaçınılmazdı.

Nemer: “Gençlerle birlikte ırkçılığa karşı”

Bu yolculukta ona, Avrupa Irkçılığa Karşı Ağı’nın bir parçası olan, kültürel girişimler ve eğitim projeleri yoluyla ayrımcılıkla mücadele etmek için çalışan ve on dokuz yaşındaki İtalyan’ın ırkçı bir şekilde öldürülmesinden sonra doğan bir dernek olan “Irkçılık kötü bir hikaye” eşlik ediyor. Abba olarak bilinen Abdel William Guibre, 2008 yılında Milano’da. Nemer, “Gustavo ve çocuklarla tanışmak çok güzeldi, her şeyden önce ilginçti” diyor. “Kendimi hiç benzer temaları ele alan randevularda yer alırken bulmamıştım. Bu, topluluk olarak daha ne kadar gelişebileceğimizi anlamama yardımcı oldu. Gustavo ve Il Razzismo’ya teşekkür etmek istiyorum; aylar geliyor ve Federasyon ve Benetton Rugby’ye bu işbirliğinin temellerini attığı için.Beni bekleyen yol ve deneyimlerimi gençlere aktarıp onlardan öğrenebilme fikrini merak ve heyecan duyuyorum. “.

Nemer, Fransa’daki Dünya Kupası’na katılabilir

Nemer’in cezası 30 Haziran’da sona eriyor. Oyuncu antrenmana devam ediyor, bu nedenle onun için düşünülebileceğini düşünmek makul. ragbi dünya kupası eylül fransız Ayrıca çok yönlülüğü nedeniyle (ön sıradaki tüm pozisyonlarda ve özellikle sol destek olarak oynayabilir, mavi grup için çok önemli bir pozisyon). Bu arada Ivan, FIR’ın Migrant Project’inde scrum uzmanı olarak da çalışacak. Önümüzdeki haftalarda İtalya-Fransa sınırında transit geçiş yapan göçmenlerin yolculuğunu destekleyen yapıları ziyaret edecek, Padua ve Treviso’da eşitsizliklerle mücadele eden dernekler ve spor ağları ile fikir alışverişi anlarının kahramanı olacak. Diğer tüm Benetton Treviso oyuncuları da paralel bir yol izleyecek.

konular