“IPL Pakistan'a Karşı Oynamaktan Daha İyi”: Michael Vaughan İngiltere Yönetim Kurulunu Eleştirdi

amazing

New member

İngiliz oyuncuların playofflar öncesinde Hindistan Premier Ligi'nden ayrılması, takımlarının ligin belirleyici aşamasında başarılı olma umutlarını zedeledi. Uluslararası kriket dünyadaki her kriket tahtası için öncelikli olsa da, eski İngiltere kaptanı Michael Vaughan, Pakistan'a karşı oynanacak bir serinin 2024 T20 Dünya Kupası için daha iyi bir hazırlık sağlayacağını düşünmüyor. Oyuncularını IPL'den geri çağıran Jos Buttler, Phil Salt, Will Jacks gibi isimlerin Hindistan'da oynamanın daha fazla fayda sağlayacağını düşünüyor.

“Sanırım tüm oyuncularını evlerine göndererek işin püf noktasını kaçıracaksınız. Biliyorsunuz, ben özellikle Will Jacks, Phil Salt, Jos Butler'ın IPL'de elemelerde oynamasını, baskıyı, kalabalığı ve beklentiyi düşünüyorum. Ben Burada oynamanın Pakistan'a karşı T20 maçı oynamaktan daha iyi bir hazırlık olduğunu savunuyorum” dedi Vaughan Club Praire podcast'inde.

“Uluslararası kriket taraftarıyım ama ara sıra, özellikle bu turnuva baskıya çok açık. Bu oyuncular taraftarların, takım sahiplerinin ve sosyal medyanın büyük baskısı altında. Bu çok büyük. Özellikle hissettim.” o ikisi ve Butler muhtemelen o kadar değil ama yine de onun burada kalabileceğini düşünüyorum” dedi Vaughan.

Buttler, Jacks ve Salt gibi isimler play-off'lara yükselen IPL takımlarının birer parçasıydı. Vaughan, deneyimlerini göz önünde bulundurarak Jacks ve Salt'ın IPL oynamanın kesinlikle daha fazla fayda sağlayacağını düşünüyor.

Vaughan sözlerini şöyle tamamladı: “Ama Will Jacks ve Phil Salt, burada IPL'de oynayarak daha hazırlıklı olsalar, sonra başa dönüp bir oyun oynasak daha iyi hazırlanırlardı.”

Pakistan, ilk T20I'de İngiltere'ye rakip olamadı ve Buttler'ın adamları Cumartesi günkü açılış yarışmasında 23 turluk galibiyet elde etti. Buttler 84'lük puanıyla Maçın Oyuncusu seçilirken, Jacks ve Salt sopayla pek bir şey yapamadı.

Bu makalede bahsedilen konular