“İngiltere İçin En Büyük Zorluk…”: Yıldız İkilinin İsimlerini Açıkladı. Rohit Sharma veya Shubman Gill değil

amazing

New member

Perşembe günü Haydarabad'da Hindistan ile İngiltere arasında oynanacak ilk Test maçı öncesinde, İngiliz kaleci Sam Billings Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Ravichandran Ashwin ve Ravindra Jadeja'nın ziyaretçiler için en büyük zorluk olacağını söyledi. Dubai'deki ILT20 sırasında ANI ile özel olarak konuşan Billings, İngiliz vurucu Ben Duckett'ın iyi spin oynayabildiği için çok iyi bir tur geçireceğini söyledi.

32 yaşındaki oyuncu, Ashwin ve Jadeja'nın bowling maçını izlemeyi sevdiğini ekledi.

“İngiltere için en iyi oyuncu Ben Duckett olacak çünkü o çok iyi bir spin, ters süpürme ve süpürme vuruşu oyuncusu ve çok iyi bir tur çıkaracağını düşünüyorum. İngiltere için en büyük zorluk Ravichandran Ashwin ve Ravindra Jadeja olacak, Billings ANI'ye şöyle dedi: “Onların bowling oynamasını izlemeyi seviyorum.”

Şunları ekledi, “Hindistan kriket oynamak için harika bir yer ve spin bowling ile ilgili zorlukları açısından eşsiz, bu yüzden zorlayıcı olacak ama bence dünya kriketindeki herkes için İngiltere'nin bu durumdan nasıl çıktığını görmek çok heyecan verici bir seri olacak. bu” diye ekledi.

Bazball hakkında soru sorulduğunda, büyük bir zorluk olsa da işe yarayacağını umduğunu söyledi.

Ayrıca Ben Stokes takımının ilk Test maçını olumlu bir yaklaşımla oynayacağını söyledi.

“Umuyorum ama bunun büyük bir zorluk olacağını düşünüyorum. Bana göre olumlu bir yaklaşımla gidiyorlar çünkü geçen sefer tam tersi yaklaşım hiç işe yaramadı. Umarım bu yaklaşım iyi olur ve işe yarar. “Kötü zamanlar olabilir ama aynı zamanda Hindistan'ı baskı altına alacak pek çok iyi zaman da olacak” diye ekledi.

Hindistan ile İngiltere arasındaki beş maçlık Test serisi 25 Ocak'ta Haydarabad'da başlayacak ve sonraki dört maç Vizag, Rajkot, Ranchi ve Dharamsala'da oynanacak.

Hindistan serisi için İngiltere Test kadrosu: Ben Stokes (C), James Anderson, Rehan Ahmed, Gus Atkinson, Jonny Bairstow, Shoib Bashir, Zak Crawley, Ben Duckett, Ben Foakes (Wk), Dan Lawrence, Tom Hartley, Jack Leach, Ollie Papa, Ollie Robinson, Joe Root, Mark Wood.

Bu makalede bahsedilen konular