“İkimiz de 100 km/s hızla gidiyorduk”: Hardik Pandya’nın Gujarat Titans’ın IPL 2023’teki Galibiyeti Üzerine İlginç Analojisi

amazing

New member
Gujarat Titans, IPL 2023’te Lucknow Super Giants’ı yendi© BCCI

Gujarat Titans’ın açılış vurucusu Shubman Gill, “olağanüstü” Wriddhiman Saha’nın devam eden IPL’deki engin deneyiminden bir şeyler öğrenmek istiyor ve deneyimli kaleci bu baskıda zengin bir form damarına sahip. Saha, GT için parıldayan bir formdaydı ve 43 top 81’i vurdu ve Gill (51 üzerinden 94) ile birlikte, savunan şampiyonlara Lucknow Super Giants karşısında 56 sayılık rahat bir galibiyet vermek için açılış kalesi için hızlı bir şekilde 142 tur paylaştı. Pazar günü burada. Her iki Gill de kendi IPL yüzyıllarını yükseltmeye kararlı görünüyordu, ancak yetersiz kaldı. İkilinin ortaklığı, bu sezon herhangi bir taraf için herhangi bir küçük kapı için en iyi ortaklıktan altı tur eksikti. Aslında, Gill ve Saha arasındaki 142 turluk birliktelik, iki yıllık tarihlerinde GT için herhangi bir kalenin en iyi duruşuydu.

Gil, maçtan sonra “Saha deneyimini paylaşabilmek için, kaymada onun yanında duruyorum, devam etme şekli olağanüstü. İlk IPL sezonundan beri oynuyor,” dedi Gil maçtan sonra.

“İlk birkaç overda vuracak pek bir şey bulamadım ama partnerinizin yaptığına kendinizi kaptırmamak önemli. Son iki maçta altılı atmadım ve bugün birkaç tane vurdum, her zaman tutuyorum.” becerilerim üzerinde çalışıyorum” diye ekledi. GT kaptanı Hardik Pandya, oyunun uzun süredir dengede olduğunu söyledi. “Bundan sonra oyunun değişme şekli (Rashid’in yakalaması), bir noktada oyunun çifte olduğunu ve bu yakalamanın maçı değiştirdiğini düşündüm. İkimiz de takım olarak saatte 100 km hızla gidiyorduk ama bu yakalama onların kovalamacasında bir çarpmaya neden oldu. ” dedi, Rashid Khan’ın Kyle Mayers’ı kovmak için yaptığı çarpıcı yakalamaya atıfta bulunarak.

Pazar günü IPL’de ilk kez Hardik ve LSG kaptanı Krunal Pandya şeklinde iki erkek kardeşin kendi takımlarına liderlik etmesiydi.

Ancak Krunal, tarafının GT’nin tahtada çok fazla koşu ile oyundan kaçmasına izin verdiğini kabul etti.

“İlk vuruşlarda çok fazla koşu yaptık. 227 olduğunda, her turda sert gitmek zorundasın. Yüzey gerçekten iyi oynadı. Vurucular, vurmak için iyi bir küçük kapı olduğunu söylediler. Onları 200-210 ile sınırlamış olsaydık, şansımız olurdu” dedi.

()

Bu yazıda bahsedilen konular