Hugimals'ın kurucusu Marina Khidekel pazar günlerini nasıl geçiriyor?

Barbie45

New member
Marina Khidekel 20 yıl boyunca Cosmopolitan gibi dergilerde çalıştı ve Kadın Sağlığı ve Thrive Global'in İçerik Sorumlusu olarak görev yaptı. Çalışmaları okuyucuların zihinsel sağlıklarını kontrol altına almalarına yardımcı olmaya odaklanırken, aynı zamanda kendi sorunlarıyla da uğraşmak zorunda kaldı. “Geceleri çok korktum” dedi. “Bu yüzden ağırlıklı bir battaniye denedim ama bu benim için çok bunaltıcıydı.”

Daha sevimli bir şey arayan Bayan Khidekel, ağır bir peluş hayvan tasarladı. 2022 yılında gazetecilik kariyerinden vazgeçerek Hugimals World'ü kurdu.

40'lı yaşlarındaki Bayan Khidekel, tatlı yüz ifadeleri ve yumuşak renklere sahip doldurulmuş hayvanlar tasarlamak için mesleki terapistler ve psikologlarla çalıştı. Marka, dört adet beş kiloluk doldurulmuş hayvandan oluşan orijinal serisini, ağırlıklı yastıklar ve peluş topları da içerecek şekilde genişletti.

Popüler olduklarını kanıtladılar ve çoğu yetişkin olan insanların peluş hayvanları kucakladığı videolar TikTok'ta geniş çapta yayıldı. “Müşteriler yetişkinlere yönelik ağırlıklı peluş oyuncakları normalleştirdiğimiz için bize teşekkür etti” dedi.

Bayan Khidekel iki yaşındayken ailesi Rusya'dan Ohio'ya taşındı. Ohio Üniversitesi'ne gitti ve 2000'li yılların başında dergilerde çalışmak üzere New York'a taşındı. Bugün West Village'da parlak renklerle dekore edilmiş tek yatak odalı bir daireyi, grafik tasarımcısı ve Stereotype Design'ın kurucusu olan 52 yaşındaki ortağı Mike Joyce ile paylaşıyor. Bayan Khidekel, “İnsanlar içeri giriyor ve burasının müze gibi göründüğünü söylüyor, ancak burası sanki evimizdeymiş gibi hissettiriyor çünkü çok uzun zamandır buradayız” dedi.

Uyu Çoğu hafta sonu genellikle sabah 9'a kadar uyuyorum ve Mike'ın kalkması yaklaşık bir saat sürüyor. Bu sessiz zamanı uykumda yüzeye çıkan düşünceleri toplamak için kullanıyorum ki bu da sıklıkla oluyor. Sonra “House Hunters” gibi sessiz bir şey izliyorum. çünkü benim de zihnimi kapatmam gerekiyor.

BUONGIORNO, KAHVALTI Bonsignour'a gidip bir fincan kahve ve yaban mersinli kek alıyorum. Köyde her zaman mahallenin müdavimlerinden birkaçını görüyorum. Bazıları 60'lı veya 70'li yıllardan beri buradalar ve en iyi hikayelere sahipler. Onlarla konuşmayı seviyorum ve hala var olan anne ve baba işletmelerini desteklemeyi seviyorum çünkü onlardan pek fazla kalmadı.

KABUL EDİLMİŞ KOPYALAR Dışarıdayken Casa Dergilerine bakıyorum. Ohio'da göçmen bir ailede büyüdüğüm için dergilerde rahatlık buldum çünkü dünyayı dolaşmama ve dünyayı anlamlandırmama yardımcı oldular ve Ohio'daki ortaokul politikalarını nasıl yönlendireceğimi ailemden tavsiye isteyemediğimde de korkularım oldu. Inc. gibi haber dergilerini satın alıyorum. – İçinde bir köşe yazım var – ve Elle Decor gibi ana karakterler, niş dergilerin yanı sıra.

BRUNCH YAPIŞTIRMA Hugimals World'ü kurduğumdan beri pek çok ilginç insanla tanıştım ve şirketlerinin çeşitli aşamalarında çoğunlukla kadın kuruculardan oluşan ve oldukça düzenli bir şekilde iletişim halinde kaldığım bir topluluk kurdum. Bugün bir grup olarak yılın başarılarını kutlamak, zorlukları tartışmak ve bir bayram sezonunda bir araya gelmek için Left Bank'ta brunch yapıyoruz.

KADIN TASARIM Daha sonra daha modern ve daha ağır bir sweatshirt'ü tamamlaması için görevlendirdiğim tasarımcı Olga Kapustina ile buluşmak üzere Garment District'e gidiyorum. Bu eski tarz fabrikayı ziyaret etmeyi seviyorum ve buradayken New York tarihinin küçük bir parçasını görüyormuşum gibi hissediyorum.

MEDİTATİF kıvrımlı Fabrika West 35th Street'te ve ardından West Village'a geri dönüyorum. Şehirde dolaşmayı seviyorum. Farklı mahallelerin ritimlerini seviyorum. Ayrıca pillerimi yeniden şarj etmek için çok fazla yalnız zamana ihtiyacım var. Yolda bir poster müzesi olan Poster Evi'ne uğruyorum. Orada ürün tasarımı için çok fazla ilham alıyorum.

KOALA-TY ZAMANI Pazar günü çalışmak her zaman eğlenceli değildir ancak şirketinizin yüzde 100'üne sahip olduğunuzda bazen bunu yapmak zorunda kalabilirsiniz. Koalam Hugimal'i kucağıma alıp önümüzdeki haftaya hazırlandım. Takvimimi kontrol edeceğim ve e-postalarımı planlayacağım.

Mike ve ben Shuka'dan akşam yemeği sipariş ediyoruz. Ben Arktik kömür şişini alıyorum, o da tavuk kebabını alıyor. Labneye yeni takıntım oldu ve orası çok lezzetli. Sonra televizyon izliyoruz. Yatmadan önce yüksek sesli veya şiddet içeren hiçbir şey izleyemiyorum, o yüzden hadi “Hacks”ı izleyelim..”

GECE BAYKUŞU Her gece üç dakika boyunca kırmızı ışık maskesi takıyorum ve saat 12.30'da yatağımda oluyorum. Ben kesinlikle prototip gece kuşuyum. Hiçbir zaman “5 kulübü”nün bir parçası olmayacağıma ve kurucu kardeş kültürünün biraz zehirli olduğuna kesinlikle inanıyorum. Bir işi yürütmenin stresi ve inişli çıkışlı yolculuğundayken, sizin için neyin işe yaradığını ve sizi neyin desteklediğini yapmanız gerekir.