Hindistan'ın Shivam Dube, 5. T20I'da İngiltere'ye karşı çok yönlü olarak katkıda bulunmak için “harika” hissediyor

amazing

New member

Serinin beşinci maçında tarafının İngiltere karşısında büyük galibiyetinin ardından, Hindistan'dan Shivam Dube, tüm bir tanesi olarak katkıda bulunmanın harika bir duygu olduğunu söyledi. Abhishek Sharma'nın maçtaki çok yönlü performansı, Pazar günü Mumbai'deki Wankhade Stadyumu'ndaki serinin beşinci ve son maçında Hindistan'ı İngiltere'ye karşı tarihi bir zafere yönlendirdi. Bu zaferle Hindistan, diziyi zaten mühürledikten sonra beş maç Serisi 4-1'i mühürledi.

Maçın bitiminden sonra konuşan Shivam Dube, maçın ikinci atışında kase yapmaktan heyecan duyduğunu söyledi. Mavi bowling koçu Morne Morkel'deki adamların açılarında ona yardımcı olduğunu da sözlerine ekledi.

“Arıların uzun zamandır yaptığım bir şey olarak katkıda bulunduğunuzda harika hissettiriyor. Kase yapmak için gerçekten heyecanlıydım. Bunu son maçta yapamadım, ama bugün bowling yapacağımı biliyordum. [Abhishek] Bana küçük kapı iyi olduğunu söyledi, çekimlerini oynayın. Çalışma oranını düşürmek istemedim, bu yüzden atışımı oynadım. Morne Morkel açılarımla bana yardımcı oldu. Bugün fırsatım var [with the ball] Ve ben iyi teslim ettim, “Shivam Dube, espncricinfo tarafından alıntılandı.

Maçı tekrarlayan İngiltere atmayı kazandı ve Wankhede'deki Hindistan'a karşı kase yapmaya karar verdi.

Abhishek Sharma (54 top, 7 dört ve 13 altıdan 135 koşu) ilk atışta muazzam bir vuruş sergiledi ve Hindistan'ı 247/9'a itti. Genç, Pazar günü mavi olan erkekler için çarpıcı bir hamurdu.

Brydon Carse, İngiltere bowling saldırısına üç küçük yanılgısıyla liderlik etti. Mark Wood iki küçük kapı taktı.

Run Chase sırasında, İngiltere açıcı Philip Salt (23 top, 7 dört ve 3 altıdan 55 koşu) Üç Aslan için ayağa kalkmak için yalnız meyilli, diğer oyuncular oyunda bir gösteri yapamadı.

Hint bowling saldırısı muazzam bir performans gösterdi ve İngiltere'yi başarıyla 97'ye bir araya getirdi. Abhishek Sharma, Shivam Dube ve Varun Chakravarthy her biri kendi büyülerinde üç küçük kapı aldı.

Abhishek Sharma 'maçın oyuncusu' seçildi. Varun Chakravarthy 'Serinin Oyuncusu' ödülünü aldı.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Bu makalede belirtilen konular