'Hindistan'ı saygısızlık edebileceğinizden bağırdı': Kevin Pietersen, bu eylem için 3-0 attıktan sonra Jos Buttler ve Co.

amazing

New member

İngiltere, Çarşamba günü Ahmedabad'da Hindistan'a karşı 142 kişilik bir kayıpla sona eren korkunç bir Hindistan turuna katlandı. Büyük kayıpla, Jos Buttler liderliğindeki taraf ODI serisinde temiz 3-0 oldu. Bundan önce Hindistan T20I serisini de kazandı. Eski İngiltere yıldızı meyilli Kevin Pietersen, dizi boyunca İngiltere'nin yaklaşımını patlattı. Dizi boyunca pratik olarak pratik yapmamakla suçladı.

“Nagpur oyunundan bir gün önce bir uygulama oturumu vardı. Pratikleri yoktu. Ağı olan sadece bir meyilli Joe Root'du. Üzgünüm, ama alt kıtaya gelemezsin, aynı hatayı yapmaya devam edemezsin Uygulama değil.

“Anlıyorum. Kendinizin tadını çıkarın. Tez hayatının en iyi zamanı. Golf oynayın. Dışarı çık, güzel bir restoranda yemek. Ama skor için para alıyorsunuz. Kriket. İngiltere '.

“Kendimi çok fazla bozabileceğinizi söylemeliyim ki, kesinlikle bir İngiliz olarak cesaretim var.”

İngiltere kaptanı Jos Buttler, ekibinin Çarşamba günü Narendra Modi Stadyumu'ndaki ziyaretçiler için 142'lik bir yenilgi ile sonuçlanan üç maç ODI serisinde Hindistan tarafından geride kaldığını itiraf etti.

İngiltere hamurları, beş maçlık T20I serisinde 1-4 yenilgi içeren ve Şubat ayında Pakistan'da başlayacak olan 2025 Şampiyonlar Kupası'ndan önce yaklaşımlarında hızlı değişiklikler yapması gerekecek olan Hindistan turları boyunca Spin'e karşı ağır bir şekilde mücadele etti. 19.

“Tüm tura benzer şekilde, fantastik bir takım tarafından geride kaldık. Yaklaşımımız doğru olanı, sadece iyi idam etmedik. Tahtaya büyük bir puan koydular. Shubman harika bir inning oynadı. Tekrar harika bir başlangıç yapmak ama bu bizim için bir aile hikayesi.

İngiltere hamurları, 2023 Dünya Kupası'ndan bu yana ilk kez ODI tarafına dönen üç oyun dizisi Ben Duckett ve kıdemli Joe Root boyunca ağır mücadele etti. Birçoğu, birden fazla vesileyle Spin'e karşı mücadele eden orta dereceleriyle sergilenen tutarsızlığı teklif edecek.

INS girişleriyle

Bu makalede belirtilen konular