“Hile, Hile, Hile”: Avustralyalı Kriketçiler, Shubman Gill’in WTC Finalinde Görevden Alınmasının Ardından Yuhalandı

amazing

New member
Oval Kızılderili taraftarları, Cumartesi günü, çok yönlü dev oyuncunun açıcı Shubman Gill’i kovmak için dalış yakalamasının ardından, başta Cameron Green olmak üzere Avustralya takımını yuhalamaya başvurdu. Çayın vuruşunda, Scott Boland uzunlamasına biraz fazladan zıplayacak bir tane buldu ve top, Gill’in kılıcının omzundan uçtu ve sadece oyuğa yerleştirilmiş bir dalış yeşili tarafından yerden birkaç santim yükseldi. Gill, 41 kişilik bir açılış standında 18 sayı attı ve iyi bir ritim içinde görünüyordu. Çay çağrılırken, üzgün bir Hintli kaptan Rohit Sharma’nın pavyona geri dönerken sahadaki hakemlerle sohbet ettiği görüldü.

Ajinkya Rahane’nin ilk vuruşlarda yakalamasının ardından Green, oyunda ikinci kez çığlık attı. Tekrarlar, bazı kamera açıları topun çimlere değdiğini öne sürdüğü için yakın bir çağrı olduğunu öne sürse de.

Finalden önce oyun koşullarından kaldırılan yumuşak sinyal, sahadaki hakemler bunu TV hakemine vermediğini işaret etmiş olsaydı Hindistan’ın lehine gidebilirdi. Son görüşme, bunun adil bir yakalama olduğuna karar veren TV hakemi Richard Kettleborough ile yapıldı.

Kısa süre sonra “hile hile hile” tezahüratları duyuldu ve Green bowlinge geldiğinde tekrarlandı.

Green bowlinge geldiğinde kalabalık “Hile, Hile” diye bağırıyordu. pic.twitter.com/hpQPRqqNlc

— Johns. (@CricCrazyJohns) 10 Haziran 2023
Gill iyi vuruş yapıyordu ve Rohit Sharma ile olan ortaklığı tehdit edici görünmeye başlamıştı.

Oyun hakkında yorum yapan eski Hindistan iplikçisi Harbhajan Singh, tekrarların sonuçsuz kaldığını hissetti.

PTI’ye “Tekrar sonuçsuz kaldı. Aramayı yanıtlamadan önce parmaklarını yakından yakınlaştırmaları gerekirdi. Bu, kaçma kovalamacasında Hindistan’a pahalıya mal olabilir” dedi.

BBC’de yorum yapan Avustralyalı eski açıcı Justin Langer, Green’in oyukta solunda tek elli bir çığlık attığında dev parmaklarının topun altında olduğunu hissetti.

“Parmaklar topun altındaydı yoksa top geri fırlardı. Hindistan taraftarıysanız dışarı çıkmaz. Avustralyalıysanız dışarıda olur. İngiltere taraftarıysanız dışarı çıkmaz.” Ben böyle görüyorum,” dedi Langer daha hafif bir tavırla.

Uzun boylu, çok yönlü oyuncu, ilk vuruşlarda Ajinkya Rahane’yi çarpıcı bir şekilde yakalamak için sağına daldı. Rahane, 18 ayda ilk Test vuruşlarında 89 yaptı.

Bu yazıda bahsedilen konular