Her İki Takım İçin de Kilit Nokta Steve Smith ve Virat Kohli’yi Erken Görevden Almak Olacak: Aaron Finch

amazing

New member
Virat Kohli ve Steve Smith’in dosya resmi© BCCI

Eski kaptan Aaron Finch, parasını Steve Smith’e yatıracağına inanıyor, ancak Avustralya’nın Hindistan yıldızı Virat Kohli’den de 7 Haziran’da başlayacak cazip bir Dünya Test Şampiyonası finali vaat eden bir an önce kurtulması gerekecek. Londra’da oval. “Her ikisi de (Kohli ve Smith) dördüncü sırada yer alacaklar, bu yüzden önemli olan onları olabildiğince erken almaya çalışmak. Onları yepyeni topla tanıştırmak için erken küçük vuruşlar kesinlikle anahtar olacaktır.

Star Sports’a konuşan Finch, “Her zaman Steve Smith’in tarafını tutacağım, rekorunun olağanüstü olduğunu düşünüyorum, ancak çok iyi bir yarışma olacak” dedi.

Hindistan-Avustralya rekabeti her iki takımda da en iyileri ortaya çıkarıyor, dedi.

“Her iki ülkede de rekabete o kadar saygı duyulduğunu düşünüyorum ki, bunun her iki takımda da en iyiyi ortaya çıkardığını düşünüyorum.”

“Açıkçası, Hindistan son üç seride Avustralya’dan daha iyi durumdaydı, bu yüzden her iki takım da nerede oynanırsa oynansın, kendi sahasında veya deplasmanda veya bu sefer tarafsız bölgede yükselecek. Bu sadece izlenmesi gereken bir şey. “

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayından otomatik olarak oluşturulmuştur.)

Bu yazıda bahsedilen konular