Hayır, Rachin Ravindra’ya Rahul Dravid ve Sachin Tendulkar’ın Adı Verilmedi. Babam “Harcamadım…” Diyor

amazing

New member
2023 Kriket Dünya Kupası’nın en son Yeni Zelanda sansasyonu Rachin Ravindra harika bir formda. Eğer Hindistan, 2023 ODI Kriket Dünya Kupası’nın yarı finalinde başarılı olmak istiyorsa, ev sahibi takımın bowling oyuncuları en baştan onun wicket’ini almak zorunda kalacak. Dokuz istekadaki 565 koşuyla Rachin Ravindra, 2023 Kriket Dünya Kupası’nda en çok sayı atan üçüncü oyuncu oldu. Üç asır iki yarım asırlık skor elde etti. Şu anki ortalaması 70.62.

Hint kriket takımı, Çarşamba günü Mumbai’deki Wankhede Stadyumu’nda Yeni Zelanda’ya karşı oynayacağı Kriket Dünya Kupası yarı finalinde karşı karşıya geldiğinde, Rachin Ravindra’nın en büyük hedef olacağını söylemeye gerek yok.

Rachin Ravindra Hint kökenli bir oyuncudur. Büyükanne ve büyükbabası Bengaluru’da yaşıyor. Hatta onları 2023 Kriket Dünya Kupası sırasında bile ziyaret etti. ‘Rachin’ isminin Rahul Dravid ve Sachin Tendulkar isimlerinin bir karışımı olduğuna dair popüler bir hikaye var.

Ancak Rachin’in babası, verilen ismin kasıtlı olmadığını açıkladı.

Ravindra’nın babası Ravi Krishnamurthy, The Print’e şunları söyledi: “Rachin doğduğunda eşim bu ismi önerdi ve biz de bu konuyu tartışarak çok fazla zaman harcamadık.”

“İsim kulağa hoş geliyordu, hecelenmesi kolay ve kısaydı, bu yüzden onu kullanmaya karar verdik. Sadece birkaç yıl sonra ismin Rahul ve Sachin’in isimlerinin bir karışımı olduğunu fark ettik. niyeti “Çocuğumuzu bir kriket oyuncusu ya da buna benzer bir şey yapmak.”

Genç Rachin Ravindra geçtiğimiz günlerde Yeni Zelanda takımına girme ve kriket sahasında performans sergilerken kalabalığın adını söylemesi şeklindeki çocukluk hayalini gerçekleştirme yolculuğundan bahsetti.
Geçen yıldan altı aya kadar olan zaman diliminde Rachin, Yeni Zelanda’nın ilk 11’ini kırmaya yaklaşamadı bile, ancak şimdi devam eden Dünya Kupası’nda üç ton gol atarak ve İlk 5’te yer alarak dikkat edilmesi gereken bir yetenek olarak ortaya çıktı. Turnuvada golcüleri yönetin.

Sri Lanka karşısında aldığı 42 sayı, Kivileri yarı finale yükselmeye bir adım daha yaklaştırdı. Maçın ardından Star Sports’a konuşan 23 yaşındaki genç, masal tadındaki yolculuğunu anlattı.

“Oldukça gerçeküstü bir duygu. Desteğiniz için minnettarım, özellikle de Bangalore’da oynarken. Kalabalığın adımı söylemesi asla hafife almayacağım bir şey. Çocukken bunu hayal etmiştim. Burada olduğum için çok mutluyum, yeterince şanslıyım ki işe yaradı. Altı 12 ay öncesine kadar çerçevenin içinde bile değildim. İşi bitirip play-off’lara kalmak güzel. Buraya gençlik yıllarımda kulüp turlarıyla geldiğim için yeterince şanslıyım. Bu bana çok yardımcı oldu. Güzel küçük kapılar Vuruş yapın. Olumlu kriket oynarsanız ödüllendirilirsiniz. Adamlar iyi adapte oldu. Efsane olan Kane ve Devon ile konuşursunuz,” dedi Rachin.

ANI girişleri ile

Bu makalede bahsedilen konular