Hardik Pandya ve Natasa Stankoviç Arasında Her Şey İyi mi? Yeni Gelişmeler Üzerinden İnternet Gürültüsü

amazing

New member
Hardik Pandya (L) ve Natasa Stankoviç© instagram

Geçtiğimiz birkaç gün içinde Hint kriket takımının çok yönlü oyuncusu Hardik Pandya ve eşi Natasa Stankoviç hakkında pek çok spekülasyon yapıldı. Birkaç rapor, Hardik 2024 T20 Dünya Kupası'na gitmeden önce çiftin boşanmaya doğru gidebileceğini öne sürdü. Ancak Natasa'nın düğün fotoğraflarını sosyal medya platformu Instagram'a geri yüklemesiyle her şey yolunda görünüyor. Söylentiler, Reddit'teki bir kullanıcının, Natasa'nın düğün fotoğraflarını arşivlediğini ve aktrisin yakın zamanda sonuçlanan IPL 2024'te hiçbir Mumbai Kızılderilileri maçına katılmadığını belirtmesiyle başladı. Ancak fotoğrafların geri gelmesiyle birçok kullanıcı, Natasa'nın bu konuda rahatladığını ifade etti. gelişmeden de memnuniyet duyuyoruz.

Daha önce Hardik, Cumartesi günü Bangladeş'e karşı oynanan T20 Dünya Kupası 2024 ısınma maçında Hindistan adına 23 topluk 40'lık patlayıcı bir vuruş yapmıştı. Hindistan tek antrenman maçında 50 turluk galibiyet elde ederken, Hardik son birkaç ayda karşılaştığı 'zor' anları anlattı.

Natasa Stankovic, ayrılık söylentileri arasında Hardik Pandya ile olan düğün fotoğraflarını yeniledi. pic.twitter.com/0DeEnHVwbX

— VipinTiwari (@Vipintiwari952_) 3 Haziran 2024
“Eninde sonunda savaşta kalman gerektiğine inanıyorum. Bazen hayat seni her şeyin zor olduğu durumlara sokar ama inanıyorum ki oyunu veya sahayı, yani savaşı bırakırsan istediğini alamazsın. Sporunuzdan istediğiniz sonuçları ya da aradığınız sonuçları,” dedi Hardik.

İyi oynadı Hardik ve Natasa bhabhi pic.twitter.com/pb0TXAx1jt

— Abhishek (@be_mewadi) 3 Haziran 2024
Star Sports'ta şunları söyledi: “Evet, zor oldu ama aynı zamanda süreç odaklıydım, daha önce takip ettiğim rutinlerin aynısını takip etmeye çalıştım.”

Hardik, “Aynı zamanda bunlar olur; iyi zamanlar da olur, kötü zamanlar da olur, bunlar gelip geçen aşamalardır. Bu iyi. Ben bu aşamalardan defalarca geçtim, bundan da çıkacağım.” diye konuştu. söz konusu.

Bu makalede bahsedilen konular