Harbhajan Singh, IPL 2023’ün “En Etkileyici Oyuncusu” Adını Verdi. Shubman Gill veya Virat Kohli değil

amazing

New member
Hindistan’ın dosya görüntüsü harika Harbhajan Singh’i döndürüyor©Instagram

Eski Hindistan off-spin oyuncusu Harbhajan Singh, Hint kriketinin geleceği hakkındaki görüşlerini ve Hindistan Takımının T20 takımını kurma vizyonunu paylaştı. Oyunla ilgili zengin deneyimi ve derin bilgisi ile Harbhajan, Shubman Gill, Yashasvi Jaiswal, Tilak Varma, Rinku Singh ve daha fazlası gibi genç yeteneklerin potansiyelini vurguladı. Gençleri yetiştirmenin ve dinamik bir takım oluşturmanın önemini vurgulayan Harbhajan’ın stratejik tavsiyeleri, Hint kriketini bekleyen heyecan verici beklentilere ışık tutuyor.

“Vurucu oyunculardan bahsediyorsak, o zaman Shubhman Gill’in potansiyele sahip olduğunu söyleyebilirim. Onunla birlikte Yashasvi’nin de Hindistan’ın geleceği olma potansiyeline sahip olduğunu düşünüyorum. Bence Yashasvi bu yılın ve son yılların en etkileyici oyuncusu. “Gelmek için kesinlikle Team India için oynayacak. Shubhman Gill de orada olacak, belki kaptan da o olacak. Ben burada gelecekten bahsediyorum. Ayrıca Tilak Varma ve Rinku Singh’in de orada olacağını düşünüyorum.”

Eski Hindistan off-spin oyuncusu Harbhajan da gelecek için Hindistan Takımının T20 takımını nasıl kuracağı hakkında konuştu, “Mevcut forma bakarsak ve gençlik yönüne gitmek istiyorsak, o zaman Yashasvi en iyi seçenektir. mevcut. Geçen yıl Dubai’de T20 Dünya Kupası’nı kaybettiğimizde, gençlerden oluşan bir takım kurmamız gerektiğine dair birçok spekülasyon vardı. Kimin kadro dışında kalması gerektiğine dair kimsenin adını söylemeden, bence Hardik Pandya’nın kaptanlığında Yashasvi Jaiswal, Rinku Singh, Shubhman Gill, hep birlikte yeni bir takım olmalı. Hardik kaptan olmalı ve Ruturaj Gaikwad, Rinku Singh, Tilak Varma ve Nitish Rana ile birlikte Yashasvi ve Gill vuruşu açmalı, o zaman bu takım çok fazla potansiyele sahip olacak.

Bu yazıda bahsedilen konular