“Hala Hayalim Var…”: Yuzvendra Chahal, Hindistan İçin Test Kriket Oynamama Konusunda

amazing

New member
Yuzvendra Chahal’ın dosya fotoğrafı© heyecan

Yuzvendra Chahal, yıllardır beyaz top kriketinde Hindistan için oldukça başarılı oldu ve aynı zamanda Hindistan Premier Ligi (IPL) tarihindeki en yüksek kaleci oyuncusu. 2016’da ilk çıkışını yaptığından bu yana, Chahal 72 ODI maçı oynadı ve 121 kaleyi alırken, 75 T20I’de 91 kaleyi aldı. Bununla birlikte, bacak döndürücü şimdiye kadar Hindistan’ın yakın geçmişte Ravichandran Ashwin, Ravindra Jadeja, Axar Patel ve Kuldeep Yadav’ı seçmesiyle tek bir test maçı oynamadı.

Bununla birlikte, Crictracker ile bir etkileşimde Chahal, Hindistan için hala kırmızı top kriket oynamayı umduğunu söyledi.

“Her kriket oyuncusunun, takımını uluslararası platformda temsil etme hayali vardır. Ve beyaz giyip kırmızı top kriket oynayarak zirveye ulaşırlar. Benim de benzer bir hayalim var. Beyaz top kriketinde çok şey başardım.” , ama kırmızı top hala kontrol listemde.Hala ismimin yanında ‘Test kriketçi’ etiketini alma hayalim var.Bu hayalimi gerçekleştirmek için yerli ve Ranji maçlarında elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. ve yakında Hindistan Test ekibini temsil etme fırsatını elde etmeyi umuyorum,” dedi Chahal.

Chahal ayrıca T20 Dünya Kupası’nda Hindistan için bir maç oynamadı ve bu da deneyimli spinner için önemli bir hedef olmaya devam ediyor.

“Sorun değil, biliyorsun. Bazı şeyler senin elinde değil, bu yüzden bunun üzerinde fazla kafa yormuyorum. Odağım elimden gelenin en iyisini yapmak ve oyunu oynayana kadar iyi performans göstermek. Hangi maç olursa olsun, “Amacım %100’ümü vermek. Seçim bizim elimizde olmayan bir şeydir. Oynasanız da oynamasanız da, bir kez mavi formayı giyip takımın bir parçası olmanız size her zaman bir güven duygusu veriyor.” En azından oradasınız ve bundan sonra olacaklara hazır olmalısınız. ” dedi Chahal.

Bu yazıda bahsedilen konular