Görüş | Popüler bir mutfak aletleri icat ettim. Trump'ın tarifeleri işimi öldürecek.

Barbie45

New member
Kickstarter ve “Shark Tank” da gören bu perişan girişimcilerden biriyim. On bir yıl önce, bir işe başladıktan kısa bir süre sonra, kötü bir uyum yaşadım, iki tava ile hayat karşılaşmalarım oldu. Birincisi ocakımın felaketini yarattı. İkincisi, birkaç hafta sonra, alüminyum filmdeki tavamı önleyici olarak önlemem ve doğaçlama konik bir sıçrama işareti yaratmam için bana ilham verdi. Frywall ertesi yılın sonuna kadar çevrimiçi ve dükkanlarda satıldı.

Çin ve Tayvan'dan ithalat için yeni tarifeler (ve ek Çin tarifeleri riski), kârım azalsa bile beni fiyatlarımı artırmaya zorlayan küçük aile işim için dişlerde bir tekme. Hükümetin, ateş rüyası gibi oturduğum yerden görünüşüm gibi basit nesnelerin üretimini oluşturma sözü.

Ev odasında bir ürün bulmaya karar verirseniz, burada bir demir kaplı kuralı bulacaksınız: Nakliye ve ithalat ücretleri de dahil olmak üzere ürününüzün üretim maliyetlerinin perakende fiyatınızın yüzde 20 ila 25'i olduğundan emin olun. Bu maliyetler daha düşükse, satış fiyatınızı azaltmalısınız. Üretim maliyetleriniz üreticinin önerilen satış fiyatının yüzde 25'inden daha yüksekse, şirketinizin işletilmesi yağlanmış bir çubuk gibi hissediyor.

Yüzde 50 toptan indirimi karşılamakta zorlanacaksınız. Ve Amazon ücretlerini, reklamı, genel masrafları, depolama alanı, “ücretsiz gönderim”, yasal maliyetler, envanter büyümesi ve yeni ürün geliştirme finansmanı için paranız olmayacak. Buluşum AHA anından ördek göğsü ile yaratıldı; Bir şirket olarak, sadece 5 dolara üretmenin bir yolunu bulursam, 25 dolara satarsam hayat bulurdu.

Asya tedarikçileri hızla benim tek seçeneğim oldu. ABD'deki silikon ürünlerinin endüstriyel veya tıbbi uygulamalar için büyük ölçüde düşük hacimli, yüksek kaliteli bileşenler olduğunu buldum. En rekabetçi ABD alıntıları birim başına yaklaşık 20 ABD doları idi, bu da 80 ABD doları için perakende anlamına geliyordu. Splatter'ın gardiyan sattığı bir dünyadan 80 dolara hayal ediyorum. Bu yok.

Fiyat tutarsızlığı, ilk yıl formlarda başlangıç yatırımım için uzandı. Tayvan'da bana 18.000 dolara mal olacak olan şey, ABD'de 120.000 dolar geri getirecekti, bu da en iyi olmayan bir ürünle beklenmedik bir girişimciyi geri getirmek için bir sayı.

5 ABD Doları için yurtdışında bir ürün kazanan bir Amerikan şirketinden duyduğunuzda, Amerika Amerika'nın para gönderdiği ve bunun için bir doodad alması gibi geliyor. Gerçekte, bir ürün 5 ABD Doları ve 20 ABD Doları Yurtiçi Yönetim sağlamak için yakıt alıyoruz.

Üretim maliyetlerim ve Amerikalılar, Amerikan şirketleri ve diğer Amerikan şirketleri için satış fiyatım arasındaki 20 dolarlık boşluktan bu yana: Amazon satıcı ücretlerim aracılığıyla finanse ettiğim Amazon depo çalışanlarına ve eğitmenlerine; Peter'a, ABD Posta Servis Paketi Taşıyıcım; İşimi yürüttüğüm Google, Intuit ve Gemi İstasyonu gibi yazılım platformlarında; benimle yeni bir ürün üzerinde çalışan serbest tasarımcıya; patentlerimi ve markalarımı koruyan avukatlara; Reklam ve pazarlama ortaklarıma; ABD Maliye Bakanlığı, New York Eyaleti ve New York City'nin nakit kayıtlarında; Ve umarım sonunda ben ve ailem için de. 5 ABD Doları daha fazla elde etmek için 20 ABD Doları Yurtiçi Yönetim elde etmek korkunç bir atık gibi görünüyor.

Bu yüzden işim enayi yumruk tarifesinden sonra geçen hafta dışında. Ürünümün Çin'de üretimi ve Amerika'ya gönderme maliyetleri ortalama arazi maliyetlerimden (toplam ürün fiyatı artı yük kalıntıları ve toplam ithalat maliyetleri) yaklaşık 5,50 $ 'dan yükseldi. Alıntı yaptığım sağlıklı ilişki içinde kalabilmek için ortalama satış fiyatı en az 5 ABD doları, USD'den 30 dolara çıkarılmalıdır.

Yüzde 20'lik bir fiyat artışı, bu ürünün “biraz pahalı olan bir üründür, ancak“ Deli misiniz? ”? Tehlike, gıda ve giyim, tüketicilerin takdir bütçesine tırmanma ve çiğneme gibi temel malların fiyatları olarak özellikle akut gibi görünüyor.

Fiyatları artırma fikri olsa da, Asya'dan bir sonraki teslimatım gelecek ay gelecek ve ek tarife maliyetlerini zaten karşılayacak. Bir kararı tutmak istiyorum – belki de tarifeler müzakere edilir – ancak bazı perakende ortaklarımın fiyat değişiklikleri için üç aylık bir feshine ihtiyacı var. Her gün fiyat sıfırlamamın Temmuz ayında daha derin bastırdığını bekliyorum.

ABD hükümeti tarife politikasını daha tuhaf ve perakende fiyatlarımı değiştirebileceğimden daha az uyarı ile bozabilir. Ben kritik bir iş kararıyım ve bunu yapmak için minimum güvenlik seviyesinden yoksun.

Bu faktörler bu yıl boyunca yeni bir ürün lansmanı planlarımı artırıyor. Yeni tarifelerle, bu ürünün perakende fiyatı planlanandan yüzde 30 daha yüksek olacak ve bu da başarı olasılığı var.

Şimdi ne olacağını görmek için bir süreliğine bir şeyler yavaşlatacağım bile şans. Bu, bir Amerikan patent avukatı, Amerikan halkla ilişkileri ve bir Amerikan serbest tasarımcısının bekleyen taahhüdünü geçirmek anlamına gelir. Ne yazık ki, aynı zamanda süresiz bir zamanın sevincini geciktirmek, dünyaya yeni bir ürün getirmek, bu da benim kapsayıcı motivasyonumdur.

Bazı yorumcular, ithalatçıların müzakerelerle tedarikçileriyle daha yüksek tarifelerin darbesini ele alabileceğine inanmanızı sağlayacaktır. Bu, cehaletten doğan baştan çıkarıcı bir fikirdir ve gerçeklik tarafından boşanır. Asya'daki Fabrits, tekli kâr marjları düzenler. Hiçbir evrende, en azından para biriminizi büyük ölçüde devalüe etmek veya üretim kalitesi için yıkıcı kurbanlar getirmek için büyük ölçüde devalüe edilmeden, mantıklı bir tarife maliyeti oranını emebilirsiniz. Bir hata yapmayın: Tarife maliyetleri tüketiciler tarafından daha yüksek fiyatlar ve şirketler şeklinde daha az marjlar ve daha yavaş satışlar şeklinde ödenir.

Diğer seçeneğim kıyıda üretim. Umarım bu bir gün mümkün olur. Bununla birlikte, benim gibi basit bir ürün için bile tüm bir tedarik zinciri nihilo'nun oluşturulması karmaşıktır. Yeni sözleşme üreticileri almak büyük olasılıkla en basit kısım olacaktır. Şimdiye kadar, gelişmiş ekonomideki çalışanların bir yüzyıldan önce zaten bir yüzyıldan önce mutlu oldukları, şekiller, küf cihazları, presler ve robotik üretimi için doğru tipte silikon ve yeni fabrikalar oluşturmak için yeni kimyasal sistemler oluşturmak daha karmaşıktır.

Bunların hiçbiri imkansız değildir. En azından istikrarlı yönergeler, muazzam yatırımlar ve yabancı mühendislerin ve yöneticilerin nesiller boyunca eyaletlerde sürdürmediğimiz uzmanlık ve deneyime sahip tahvili gerektirir. Bu, Rosier senaryolarında bile yıllarca bir mesele. Benimki gibi şirketler bu kadar uzun olmayabilir.

Birçok Amerikalı nostaljisini bir süre daha fazla şey yaptığımız ve burada daha az şey satın aldığımız ve daha uzun sürdüğü zaman paylaşıyorum. Bu ekonominin bir versiyonuna dönmenin bir yolu olabileceğini kim bilebilir. Ama neden küçük şirketlere yıkım topu almanın 1. adım olması gerektiğine tapınamam.