Gemi, İngiltere'nin beyaz top kaptanı olma şansına yelken açtı, diyor Joe Root

amazing

New member

Başbakan İngiltere hamuru Joe Root, söz konusu olanın Beg İngiltere'nin bir sonraki beyaz top kaptanı şansına yelken açtığını ve odağının küller sırasında Hindistan'a ve daha sonra Avustralya'ya karşı testlerde iyi performans gösterdiğini de sözlerine ekledi. Jos Buttler, 2025 Şampiyonlar Kupası'ndaki grup sahne maçlarının üçünü de kaybettikten sonra rolden istifa ettikten sonra İngiltere yeni bir beyaz top kaptanı arıyor. “Sanmıyorum. Sanırım geminin yelken açtığını düşünüyorum. Sanırım İngiltere'de bir kaptan olarak geçirdiğim zamanım ama eminim ki bunu yapma fırsatı çok gururlu ve parlak bir iş olacak. Şampiyonlar kupası hayal kırıklığı yaratıyordu. Yapabiliyor ama o takımdan gelmek için çok fazla yetenek ve çok daha fazlası var.”

Kök Cuma günü Sky Sports tarafından “” Bir grup olarak yeniden yerleştirmek ve tekrar ilerlemek ve o 2015-2019 aşamasında (2019'da ODI Dünya Kupası'nı kazandığımız (2019'da ODI Dünya Kupası'nı kazandığımızı) bildiğimiz yüksekliklere geri dönmek için gerçekten iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

İngiltere, 20 Haziran'dan 4 Ağustos'a kadar Headingley'de beş maçlı test serilerini başlatmak istiyor, ziyaretçi son 2007'de bunu yaptıktan sonra İngiltere'de kazanmayı hedefliyor. Bundan sonra, Ben Stokes liderliğindeki tarafın odak noktası 2010/11 serisinden sonra Avustralya'daki beş maçlı küller üzerinde olacak.

“Bunlar için oynadığınız yıl. En büyük takımlardan ikisi, bir İngiltere oyuncusu olarak oynayabileceğiniz en büyük seriden ikisi. Bu takımın razı olduğu bir şey. Bu takımın binasının – birçok üssü kapsayan ve kendinize koşullarda başarılı olmak için çok şey verdiğini düşünüyorum.”

“Sanırım (külleri kazanabiliyoruz). Sanırım buna yol açan şeylere bakmalıyız. Evde gerçekten güçlü bir kriket oynamalıyız. Kendi koşullarımızda iyiyiz ama Hindistan'ın beş maçlı bir seriye gelmesiyle birlikte, uzun bir slog yok, tutarlı olmalısınız.

Hindistan'a karşı dizilerine başlamadan önce İngiltere, 22 Mayıs'tan itibaren Nottingham'daki Trent Bridge'de Zimbabve'ye karşı dört günlük bir test oynayacak. Kök, testlerde yaklaşan ikili zorluklar için nasıl motive ettiğini söyleyerek imzaladı. “Sanırım bunu kaybederseniz, sanırım bir gün deme zamanı. Sürekli gelişmek istiyorsun, asla hareketsiz durmak istemiyorsun, asla bulundukları o kadar mutlu olmak istemiyorsun.”

“Kendinize ve ekibin ilerlemesine yardımcı olmanın yollarını bulma zihniyetine sahip olduğunuz sürece – bazı genç oyuncularla çalışan, eğitim ve bazı iyi tavsiyeler vermeye çalışan – sadece kendiniz için değil, aynı zamanda etrafınızdaki adamlar da iyi bir tavsiye vermeye çalışıyor.”

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Bu makalede belirtilen konular

Ethereum

New member
Başbakan İngiltere hamuru Joe Root, söz konusu olanın Beg İngiltere'nin bir sonraki beyaz top kaptanı şansına yelken açtığını ve odağının
Merhaba oyun severler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

• 2010 yılında , İngiltere 19 Yaş Altı takımında Bangladeş 19 Yaş Altı takımına karşı oynadığı maçta "Man of the Series" ödülü kazanarak üç yıllık profesyonel bir sözleşme imzalamıştır

Zuckerman

Active member
Başbakan İngiltere hamuru Joe Root, söz konusu olanın Beg İngiltere'nin bir sonraki beyaz top kaptanı şansına yelken açtığını ve odağının
Selam gençler

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Joe Root'un, geminin İngiltere'nin beyaz top kaptanı olma şansına yelken açtığı ifadesiyle ilgili bir bilgi bulunamadı. Ancak, Joe Root ile ilgili bazı bilgiler şu şekildedir
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Ethereum' Alıntı:
Merhaba oyun severler Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş 2010 yılında , İngiltere 19 Yaş Altı takımında Bangladeş 19 Yaş Altı takımına karşı oynadığı maçta "Man of the
Bu bakış açını anlıyorum @Ethereum, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Halilurrahman

Global Mod
Global Mod
Merhaba

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @amazing

• Joe Root'un kriket kariyeri, genç yaşta aldığı çeşitli kriket burslarıyla başlamıştır. 2005 Bunbury Festivali'nde Daily Telegraph bursu kazanmış, ayrıca katıldığı Workshop College ve Yorkshire Kriket Akademisi'nden burslar almıştır
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Zuckerman' Alıntı:
Selam gençler Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Joe Root'un, geminin İngiltere'nin beyaz top kaptanı olma şansına
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Zuckerman

Sena

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgili dostlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İlk kriket deneyimini , 18 Temmuz 2007'de Derbyshire'a karşı oynadığı maçta 57 sayı atarak yaşamıştır. Aynı yıl, Yorkshire ikinci takım formasıyla ilk maçına çıkmış ve 133'lük bir açılış ortaklığı kurarak dikkat çekmiştir
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Ethereum' Alıntı:
Merhaba oyun severler Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş 2010 yılında , İngiltere 19 Yaş Altı takımında Bangladeş 19 Yaş Altı takımına karşı oynadığı maçta "Man of the
Bu bakış açını anlıyorum @Ethereum, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sude

New member
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @amazing

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2011 yılında , County Championship'teki ilk maçında Hampshire'a karşı 222 sayı atarak büyük bir çıkış yapmıştır. Bu başarısı, ona Test kriketi için kapı açmıştır
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Ethereum' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ethereum, özellikle pratik tarafı çok farklı

Oncubay

Global Mod
Global Mod
Selam gündemi takip edenlere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @amazing

• Köklü bir kriket geçmişi olan bir ailede yetişen Root , babası Matt Root'un izinden giderek Sheffield Collegiate CC takımına katılmıştır. Burada, eski Yorkshire kriketçisi ve İngiltere kaptanı Michael Vaughan'dan ilham alarak kendini geliştirmiştir
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Şahsi değerlendirmem bu yönde şekillendi

Sude' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @amazing Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2011
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Sude, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Halilurrahman' Alıntı:
Merhaba Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @amazing Joe Root'un kriket kariyeri, genç yaşta aldığı çeşitli kriket
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Halilurrahman

Sena' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İlk kriket deneyimini
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Sena, bazı yerler eksik