Gemi, İngiltere'nin beyaz top kaptanı olma şansına yelken açtı, diyor Joe Root

amazing

New member

Başbakan İngiltere hamuru Joe Root, söz konusu olanın Beg İngiltere'nin bir sonraki beyaz top kaptanı şansına yelken açtığını ve odağının küller sırasında Hindistan'a ve daha sonra Avustralya'ya karşı testlerde iyi performans gösterdiğini de sözlerine ekledi. Jos Buttler, 2025 Şampiyonlar Kupası'ndaki grup sahne maçlarının üçünü de kaybettikten sonra rolden istifa ettikten sonra İngiltere yeni bir beyaz top kaptanı arıyor. “Sanmıyorum. Sanırım geminin yelken açtığını düşünüyorum. Sanırım İngiltere'de bir kaptan olarak geçirdiğim zamanım ama eminim ki bunu yapma fırsatı çok gururlu ve parlak bir iş olacak. Şampiyonlar kupası hayal kırıklığı yaratıyordu. Yapabiliyor ama o takımdan gelmek için çok fazla yetenek ve çok daha fazlası var.”

Kök Cuma günü Sky Sports tarafından “” Bir grup olarak yeniden yerleştirmek ve tekrar ilerlemek ve o 2015-2019 aşamasında (2019'da ODI Dünya Kupası'nı kazandığımız (2019'da ODI Dünya Kupası'nı kazandığımızı) bildiğimiz yüksekliklere geri dönmek için gerçekten iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

İngiltere, 20 Haziran'dan 4 Ağustos'a kadar Headingley'de beş maçlı test serilerini başlatmak istiyor, ziyaretçi son 2007'de bunu yaptıktan sonra İngiltere'de kazanmayı hedefliyor. Bundan sonra, Ben Stokes liderliğindeki tarafın odak noktası 2010/11 serisinden sonra Avustralya'daki beş maçlı küller üzerinde olacak.

“Bunlar için oynadığınız yıl. En büyük takımlardan ikisi, bir İngiltere oyuncusu olarak oynayabileceğiniz en büyük seriden ikisi. Bu takımın razı olduğu bir şey. Bu takımın binasının – birçok üssü kapsayan ve kendinize koşullarda başarılı olmak için çok şey verdiğini düşünüyorum.”

“Sanırım (külleri kazanabiliyoruz). Sanırım buna yol açan şeylere bakmalıyız. Evde gerçekten güçlü bir kriket oynamalıyız. Kendi koşullarımızda iyiyiz ama Hindistan'ın beş maçlı bir seriye gelmesiyle birlikte, uzun bir slog yok, tutarlı olmalısınız.

Hindistan'a karşı dizilerine başlamadan önce İngiltere, 22 Mayıs'tan itibaren Nottingham'daki Trent Bridge'de Zimbabve'ye karşı dört günlük bir test oynayacak. Kök, testlerde yaklaşan ikili zorluklar için nasıl motive ettiğini söyleyerek imzaladı. “Sanırım bunu kaybederseniz, sanırım bir gün deme zamanı. Sürekli gelişmek istiyorsun, asla hareketsiz durmak istemiyorsun, asla bulundukları o kadar mutlu olmak istemiyorsun.”

“Kendinize ve ekibin ilerlemesine yardımcı olmanın yollarını bulma zihniyetine sahip olduğunuz sürece – bazı genç oyuncularla çalışan, eğitim ve bazı iyi tavsiyeler vermeye çalışan – sadece kendiniz için değil, aynı zamanda etrafınızdaki adamlar da iyi bir tavsiye vermeye çalışıyor.”

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Bu makalede belirtilen konular