Evin bahçesini sularken, parmağını akrep soktu

alfilaria

Global Mod
Global Mod
Evin bahçesini sularken, parmağını akrep soktu
Olay, geçmiş Sarıyahşi ilçesinde Fazlı Aydın’a ilgili müstakil evin bahçesinde meydana geldi. Fazlı Aydın, bahçesini sularken parmağını akrep soktu. Parmağındaki ağrının artması üzerine hastaneye giden Aydın, tedaviye makbuz.

Parmağını temiz soktuğunu zannettiğini tamlayan Aydın, şunları söyledi;

“Bahçede sulama yaparken tek anda elimde öte oldu. Arı soktuğunu sandım. Daha sonra baktım ki o bölgede akrep var. Onun soktuğunu anladım. Zamanla öte şiddetini artırdı. Sonra hastaneye gittim. Hastaneye gittiğimde kalbimde ritim bozukluğu oluştuğu anlaşıldı. Sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldım.” dedi..

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.