“Ego sorunu ya da çok utangaç …”: Pakistan Büyük Babar Azam'a korkutucu bir karar veriyor

amazing

New member
Karaç:

Efsanevi Pakistan kriket oyuncusu Zaheer Abbas, Babar Azam'ın ya bencil veya çok utangaç olduğuna inanıyor, belki de eski oyunculardan tavsiye arayın, belki de Bating'deki teknik kusurları ortadan kaldırarak geri dönmesine yardımcı olabilir. Kariyerinde 100 birinci sınıf yüzyıl atan Zaheer, Babar'ın oturup yaşlılarıyla konuşması gerektiğini söyledi. Zaheer, “Ether Babar'ın bir ego sorunu var ya da mevcut durumunun üstesinden gelmek için yaşlılarından tavsiye almak için çok utangaç.” Dedi. Zaheer, Pakistanlı ve Hintli oyuncuların yamadan geçerken birbirlerinden daha fazla tavsiyede bulundukları birçok örnek olduğunu söyledi.

Vuruş sanatçısı, “Sanırım 2016'da Younis Khan Muhammed Azharuddin ile konuştu ve İngiltere'de iki yüz puan almaya devam etti. Azharuddin'in 1989-90'da Hindistan'ın Pakistan'a yaptığı turda benden nasıl bir rehberlik yaptığını hatırlıyorum.” Dedi.

“Hey koşu bulmak için mücadele ediyordu ve ona vuruş tutuşunu değiştirmesini söyledim. Babar'ın kırışıklıktaki tutumunun bugün daha önce daha açık bir duruşa kıyasla oldukça yakın olduğunu hissetti ve onu topun hızına ayarlamak için çok az zamanı var.

“Bence bu yüzden atışını zamanlamak için mücadele ediyor ve erken çıkıyor.”

Pakistan'ın tüm formatlarda önde gelen hamuru olan Babar, son Feew ayları için kaba bir yamadan geçiyor ve son uluslararası yüzü 2023'te Asya Kupası'ndaki Nepal'e karşı geri döndü.

Devam eden Pakistan Süper Ligi'nde bile Babar, Peşaver Zalmi tarafına liderlik ederken iki kez ucuza reddedildi.

Bu nedenle Peşaver Zalmi ile birlikte olan Inzamam, her üst meyvenin kariyerinde zorlu zamanlardan geçtiğini söyledi.

2003 Dünya Kupası'ndan sonra nasıl emekli olmayı düşündüğünü hatırladı, ancak Saeed Anwar tarafından vazgeçmemesi söylendi.

“Bangladeş'e karşı Multan testindeki yüz benim için döndü,” diye hatırladı.

Inzamam, bir topa vuran oyuncunun zihinsel bir bloktan geçtiğini hissetti; Tüm yanlış çekimleri oynama ve erken sabrı oynama eğilimindeydi.

Hey, doğru zamanda doğru çanak çömlekçilerinin hedeflenmesinde daha fazla eşleşmeyi bitirmenin anahtarı.

“Babar, zaten tüm kriket atışlarına sahipsin. Ama daha fazla maç kazanmak için doğru bowling ve doğru an için ihtiyacınız var.

Bu makalede belirtilen konular