Diyarbakır’da bilinçli ve güvenli internet kullanımı eğitimi

alfilaria

Global Mod
Global Mod
Diyarbakır’da bilinçli ve güvenli internet kullanımı eğitimi
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu iş birliğiyle Büyükşehir Öğretmenevi toplantı salonunda plânlı eğitime, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Şube Müdürü Mürsel Çapras, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu uzmanları Dr. Şahin Bayzan, klinik psikolog Gülşah Aksakallı ve sosyolog Aydan Çatak katıldı.

Küçükali, internetin şuurlu ve güvenli kullanımının önemine değindi.

Okullarda çocuklara verilecek en önemli konunun interneti şuurlu kullanmak olduğunu müfit Küçükali, şunları söyledi.

“Bu konunun okullarımızda çocuklarımıza iyi anlatılması gerekiyor. Sizler gönüllü olarak yerde işe talip oldunuz. Eğitici eğitmenleri olarak tek terbiye alacaksınız. Ondan sonra bile inşallah okullarımızda hem başka öğretmenlerimize, meslektaşlarımıza hem dahi çocuklarımıza yerde hususta bilinçlendirme yapacaksınız. Ben yerde gönüllüğünüzden dolay hepinize teşekkür ediyorum.”

2 gün sürecek beyin tamamlayan öğretmenlere sertifika verilecek.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.