Dhoni veya Sachin Değil, Gautam Gambhir 'En İyi Takım Adamı' Seçimiyle Herkesi Şaşırttı

amazing

New member
Gautam Gambhir, Kolkata Knight Riders'a geri dönerken, Hindistan Premier Ligi (IPL) 2024 sezonu öncesinde takımda beklentiler artıyor. KKR yalnızca iki IPL şampiyonluğunu Gambhir'in kaptanlığı altında kazandı. Eski Hindistanlı açılış oyuncusu mentorluk kapasitesine geri dönerken, yönetim bu kurulumun harikalar yaratmasını bekliyor. Gambhir, takımı her zaman kişisel kilometre taşlarının önüne koyan türden bir insan. 2011 Dünya Kupası'nı kazanan kriket oyuncusu, Kalküta'ya ulaştıktan sonra yaptığı sohbette, eski KKR yıldızı Ryan Ten Doeschate'i şimdiye kadar karşılaştığı 'en iyi takım adamı' olarak nitelendirdi.

Gambhir oyundaki en iyi 'takım adamlarından' bazılarıyla omuz omuza çalıştı. MS Dhoni, Sachin Tendulkar veya Virat Kohli olsun. Ama bu eski Hollanda vurucusuydu.

“Özverilikten bahsederken 42 yıllık kariyerimde bunu hiç söylemedim ve şunu söylemek istedim. Şu ana kadar birlikte oynadığım en iyi takım adamı, en özverili insan, uğruna kurşuna göğüs gerebileceğim biri, hayatım boyunca güvenebileceğim biri ve bunu size söyleyebilirim çünkü 2011'de KKR kaptanı olarak ilk maçıma çıktım.

Kalküta Knight Riders Akıl Hocası Gautam Gambhir'in Duygusal Konuşması.

Bu serinin kendisi ve Andre Russell, Sunil Narine ve Ryan Ten Doeschate adlı üç adam için ne anlama geldiğinden bahsediyor.

Tendo'dan bahsettiğinde tüylerim diken diken oldu pic.twitter.com/sdXlZiJ7Es

— KKR Vibe (@KnightsVibe) 18 Mart 2024
“Elimizde sadece dört yabancı oyuncu vardı ve bu adam 50'nin üzerinde muhteşem bir Dünya Kupası geçirdi ve biz o maça sadece üç yabancı oyuncuyla çıktık ve o maçta yüzünde hiçbir hayal kırıklığı olmadan içki taşıyordu. Bana bencil olmayı öğretti. Ryan ten Doeschate. Gambhir, “Beni lider yapan insanlar bunlar” dedi.

Etkinlik sırasında Gambhir şunları da söyledi: “Kalküta Knight Riders'ı ben başarılı kılmadım, beni başarılı bir lider yapan KKR'ydi.”

Bu makalede bahsedilen konular