Dhanashree Verma, Yuzvendra Chahal ile Boşanma Söylentileri Ortasında Sessizliğini Bozdu. Diyor ki: “Ben Seçiyorum…”

amazing

New member
Yuzvendra Chahal ve Dhanashree Verma'nın dosya fotoğrafı© instagram

Hint kriket takımı yıldızı Yuzvendra Chahal'ın eşi Dhanashree Verma, boşandığına dair viral söylentilerin ortasında Çarşamba gecesi sessizliğini bozdu. Chahal, Jhalak Dheekha Ja adlı realite şovuna katılan YouTuber, dans koreografı ve diş hekimi Dhanashree ile 8 Ağustos 2020'de nişanlandı. Çift, 22 Aralık 2020'de Gurgaon'da özel bir törenle evlendi. Haberlere göre Chahal, Dhanashree ile olan tüm fotoğrafları sosyal medyadan kaldırarak söylentileri alevlendirdi. Ancak Dhanashree, Chahal'ın fotoğraflarını sosyal medyada tutmaya devam ederek hayranlarını meraklandırıyor.

Dhanashree, kendisi hakkında uzun bir gönderide şunları yazdı: “Geçtiğimiz birkaç gün ailem ve benim için inanılmaz derecede zordu. Asıl üzücü olan şey, temelsiz yazılar, doğruluk kontrolünden yoksun yazılar ve itibarımın nefret yayan yüzü olmayan troller tarafından katledilmesidir.” İnstagram hikayesi.

“Yıllarca adımı ve dürüstlüğümü inşa etmek için çok çalıştım. Sessizliğim bir zayıflık değil, güçlülük işaretidir. Olumsuzluk çevrimiçi ortamda kolayca yayılırken, başkalarını neşelendirmek cesaret ve şefkat gerektirir.

“Ben kendi gerçeğime odaklanmayı ve değerlerime tutunarak ilerlemeyi seçiyorum. Gerçek, hiçbir gerekçeye ihtiyaç duymadan dimdik ayakta duruyor.”

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Salı günü Chahal, Instagram'da şu şifreli mesajı yayınladı: “Sessizlik derin bir melodidir, onu tüm gürültünün üstünde duyabilenler için.” -Sokrates

Daha önce Cumartesi günü Chahal, Instagram'da başka bir şifreli mesaj yayınladı. “Çok çalışmak insanların karakterini ön plana çıkarır. Yolculuğunuzu biliyorsunuz. Acınızı biliyorsunuz. Buraya ulaşmak için ne yaptığınızı biliyorsunuz. Dünya biliyor. Dik duruyorsunuz. Babanızı ve babanızı kurtarmak için tüm terinizle çalıştınız.” “Annen gurur duyuyor. Her zaman gururlu bir oğul gibi dik durmaya devam edin.” Chahal'ın Instagram hikayesinde şunlar yazıyordu:

Bu makalede bahsedilen konular