Delhi Kaptan Dodges 'Virat Kohli Bullet' Demiryolları Ranji Trophy Maç Öncesi basın toplantısında

amazing

New member

Delhi kaptanı Ayush Badoni, Perşembe gününden itibaren Ranji Trophy Maçı öncesinde basın toplantısında bazı zor sorularla karşılaşmak zorunda kaldı. Hint kriketinde dev bir isim olan Virat Kohli'nin sorumluluğuyla görevlendirilen Badoni'nin maçta, Kohli'yi kapma ihtimalinden önce gergin olup olmadığı soruldu ve ona ne yapacağını ve nerede sahaya çıkacağını söyledi. Ancak Badoni, bir as gibi soruları atlattı.

“Hayır, böyle bir şey yok (Virat'a nereden alacağımı söylemeye hazır?). Geçmişte ona karşı oynadım. Bu baskıyı deneyimliyorum. Onunla oynamak çok eğlenceli olacak,” dedi Badoni basın toplantısında gazetecilere verdiği demeçte Çarşamba günü.

Badoni daha önce Kohli gibi takıma liderlik etme seçeneğini veren Rishabh Pant şeklinde başka bir Hindistan'ı önderlik etmişti. Ama ikisi de geri çevirdi.

Badoni, “Virat Kohli ve Rishabh Pant'a liderlik etme fırsatı için çok minnettarım. Varlıklarının kendisi çok büyük. Soyunma odasındaki oyuncuları motive ediyorlar ve onlardan çok şey öğreniyoruz.”

“Rishabh Pant ve Virat Kohli ile çok iyi bir bağım var. Pantolonun yanında uzun zamandır oynadım. Kohli giyinme odasına çok eğlendi.” Dedi.

#Kol saati | Delhi Ranji takımı kaptanı Ayush Badoni, “Herkes (Virat Kohli) varışıyla heyecanlı ve motive ediyor. Varlığı herkesi canlandırıyor.” pic.twitter.com/0azjxszpda

– ani (@ani) 29 Ocak 2025
Delhi, altı maçtan 14 puanla sekiz takım grubu D'de altıncı sırada yer alıyor, ancak Badoni sadece eldeki maça odaklanıyor.

“Puan tablasına bakmıyoruz. Her şey mutlu olabilir, ama açıkça bir galibiyet için gidiyoruz. Çok heyecanlıyız.

“Kohli bize kendinden emin kalmamızı söylüyordu.

“Oldukça motive olduk. Virat geldiğinde daha da motive olduk.”

“Şu anda gelecek hakkında fazla bir şey düşünmüyorum. Sadece bowling yaparken küçük kapılar almayı ve Bating sırasında olabildiğince çok koşu almayı hedefliyorum,” dedi hey.

Bu makalede belirtilen konular