DC Yıldızı Mitchell Marsh’ın “Deneyimsiz Kızılderili Vurucuları” Sorusuna Dürüst Yanıtı

amazing

New member
Delhi Capital’in çok yönlü oyuncusu Mitchell Marsh, Sunrisers Hyderabad’a karşı koşu kovalamacasını diriltmeyi başaramayan tarafının Hintli vurucularını savundu ve oyunun deneyimsizlikleri nedeniyle kaybedilmediğini ve 198 turluk hedefin sonunda “çok fazla” olduğunu söyledi. . Çok yönlü sansasyonel bir çabayla, Marsh dört kaleyi kafa derisini yüzdü ve ardından 39 top 63’lük havadar bir vuruş yaptı, ancak kovulduktan sonra DC, deneyimsiz Hintli oyuncuların dokuz turla kaybettikleri için gerekli turları atamamasıyla patladı.

“Oyuncularımızın hepsine çok güveniyoruz. Kadromuzda bazı deneyimsiz oyuncular var ama inançlı olmalısınız, o adamları oraya atmalısınız ve bu gece maçın orada kaybedildiğini düşünmüyorum.”

Maç sonrası basın toplantısında Marsh, “Oyunumuzun oyunu kaybettiğimiz belirli alanları vardı. Bu kesinlikle onlardan biri değildi,” dedi.

“Sezonumuza dönüp bakarsanız, kimseyi suçlayamayız ama birbirine çok yakın birkaç maç kaybettik. IPL’de maç kazanmak son derece zor. Ve ne yazık ki, bir çiftin yanlış tarafında yer aldık. gerçekten yakın olanlardan

“Ama bu gece çıkan birkaç olumlu şey var. Ama nihayetinde, 195’i kovalamak muhtemelen o küçük kapı için çok fazlaydı.” Abhishek Sharma (67) ve Heinrich Klaasen (53), patlayıcı vuruşlarla SRH için galibiyeti ayarladı.

“Bence onun (Klaasen) vuruşları kesinlikle oyunun kurallarını değiştiren bir vuruştu, oraya o küçük kapıyla gidebilmek ve onun yaptığı gibi başlayıp oyunu çitin üzerine çıkarabilmek için. Haydarabad için çok iyi bir formda. Bu yüzden Adil oyun ona” dedi maçın oyuncusu.

“Nihayetinde, bunun bir 195 wicket olmadığını düşünüyorum, bu yüzden bunun birkaç alanını değerlendirmemiz gerekecek.”

Harry dünya kriketinin en büyük isimlerinden biri olmak istiyor: Badani

Abhishek ve Klaasen iyi durumda görünürken, Mayank Agarwal, Rahul Tripathi ve Harry Brook da dahil olmak üzere SRH üst ve orta sıranın geri kalanı hayal kırıklığına uğratmaya devam etti.

SRH vuruş koçu Hemang Badani basın toplantısında “Bu bir ivme meselesi, tekrar temasa geçmekle ilgili. Ortada bir vuruşun ardından tekrar resme düşmenin bir sorun olduğuna kesinlikle inanıyorum,” dedi.

“Harry’nin dünya kriket dünyasının en büyük isimlerinden biri olacağına gerçekten inanıyorum.” SRH açıcı Mayank, son sekiz vuruşunda iki 40’tan fazla sayı atarak tutarlı olmadı.

“Mayank uzun yıllardır orada. Punjab’ı yönetiyor. Onun itibarında biri, sadece burada burada biraz dürtmeye, ince ayarlara ihtiyacı var ve bu an meselesi. O iletişimden kopmuş değil, o ciddi bir oyuncu.” Genel olarak Badani, ekibinin vuruş çabasından memnundu.

“Niyetimizi beğendim. Sanırım tüm sezonda muhtemelen ikinci kez güç oyununda tahtada yaklaşık 60 var.

“Tahtaya koyduğumuz hedeften oldukça memnunum. Diğer takımlara da bakarsanız, bir takım iyi bir hedef koyarsa, beş vurucularının hepsi sayı yapmaz. Her zaman iki veya üç vurucu ayaktadır. ” DC, Marsh ve Phil Salt’ın (59) bir aşamada harika atışlar yapmasıyla galibiyet yolunda ilerliyordu ve Badani, SRH’nin mola sırasında bowling planını değiştirdiğini söyledi.

“Düşünceli olmadığımızı söylersem yalan söylemiş olurum. Koşularını ve dörtnalda vuruşlarını gördükçe endişeliydik.

“Ama mola molası verdiğimizde, bowling oyuncularına çok sayıda DC vurucusunun Haberin Detaylarıda oynadığı ve onlara hız verdiğimiz ve uzunluğun biraz daha kısa olduğu mesajı verildi. Adamlara bowling oynamaya geçmeye çalıştık. daha yavaş olanlar ve topu döndürün.

“Bir ortaklığı bozmayı başardığınızda, baraj kapakları açılır ve bugün olan şeylerden biri de buydu.”

()

Bu yazıda bahsedilen konular