Burdur’da 4796 öğrenci velisine eğitim verildi

alfilaria

Global Mod
Global Mod
Burdur’da 4796 öğrenci velisine eğitim verildi
Aile Okulu Projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından 28 Mart 2022’dahi başlatılmıştı.

Aile Okulu Projesi ile karı değerleri ve karı içi iletişim, sosyal, psikolojik ve hissî gelişim, muhit bilinci, stres yönetimi, madde bağımlılığının önlenmesi başdu olmak üzere türlü alanlarda ailelerin, gençlerin ve ayakçak desteklenmesi amaçlanıyor.

Burdur ‘bile bile Halk terbiye Merkezi Müdürlükleri aracılığı ile 352 kişiye Aile Okulu Projesi Eğitici Eğitimleri verildi.

Eğitici eğitimini tamamlayan eğitmenler tarafından, hem Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri binalarında hem dahi okul binalarında 126 kurs açılarak, 4796 öğrenci velisine `sosyal ve hissî maharet gelişimi, karı içi iletişim becerileri, yaşıt ilişkileri, şuurlu ve güvenli teknoloji kullanımı, arbede ve stres yönetimi, tâbiiyet, törel gelişim, sağlıklı arıcı ve fiziksel neşelilik` başdu olmak üzere 8 ana konuda 44 saatlik eğitimler veriliyor.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.