“Büyüdüğünde…”: Jasprit Bumrah, Perth Testini Kazandıktan Sonra Son Angad Hakkında Konuşurken Duygulandı

amazing

New member

Jasprit Bumrah bir an için yoğun bir rakip olmaktan çıktı ve bir gün büyüdüğünde oğluna Hindistan'ın tarihi Perth zaferiyle ilgili neşeli hikayeler anlatacak gururlu bir babaya dönüştü. Bumrah'ın ailesi, Optus Stadyumu'ndaki ilk Testte Hindistan'ın Avustralya'ya karşı kazandığı 295'lik zafere tanıklık etmek için Perth'teydi ve bu sevincini gizleyemedi. “Bu özel bir galibiyet, kaptan olarak ilk galibiyetim, bundan çok mutluyum. Oğlum da burada, bu yüzden bunu oğlumla birlikte anacağım ve bunu bir süre hatırlayacağım. Yani bu çok özel.” Bumrah, Pazartesi günü burada maç sonrası basın toplantısında şunları söyledi.

“Şimdi çok genç ama büyüdüğünde ona anlatacak pek çok hikayem var.” Bumrah belki de oğlunun yanına sarılabileceği ve ülkeyi yönettiği unutulmaz bir maç hakkında konuşabileceği, daha sakin, duygusal açıdan sakin bir günü hayal ediyordu.

“Gençti ve Perth'teydi ve biliyorsunuz çok önemli bir maç kazandık. Ayrıca T20 Dünya Kupası'na da geldi. Yani şimdi bunların hepsini bilmiyor ama büyüdüğünde bunu söyleyebilirim. “Hindistan için çok önemli maçları kazandığımızda tribünlerde oturuyordu” diye ekledi.

Kişisel düzeyde de Perth galibiyeti Bumrah için önemliydi çünkü bu onun Hindistan kaptanı olarak ilk galibiyetiydi, her ne kadar kendisi yeni doğan oğluyla birlikte bu maçı kaçıran Rohit Sharma'nın yerine geçse de.

“Oldukça gururluyum. Biliyorsunuz bu benim ikinci maçımdı. Birmingham'da da kaptanlık yaptım, ilk aşamada biz öndeydik ve sonrasında İngiltere gerçekten iyi oynadı. Yani evet, bundan her zaman ders çıkaracaksınız.

“Oyuna geri dönme şeklimizden ve daha sonra vuruşların artmasından ve bowling oyuncularının yeni bir bowling kadrosuyla karşılık verme şeklinden çok memnunum.” Bumrah, ilk vuruşta düşük bir skorla elendikten sonra bile Hint soyunma odasının sinirlerden uzak bir alan olarak kaldığını söyledi.

“Ancak benim için en büyük olumlu nokta, 150 sayıyla çıktığımızda soyunma odasında kimsenin mağlup olmamasıydı çünkü herkes, kendi yeteneklerini desteklerlerse bizim de bir etki yaratabileceğimizden emindi.

“Bu yüzden daha ileri gitmenin bize yardımcı olacağını düşünüyorum çünkü burası kriket oynamak için zor bir yer ve baskı altında kalacaksınız. Ancak baskıya yanıt verdiğinizde bu size çok fazla güven veriyor” dedi.

Bumrah ayrıca, Hindistan'ın hücumuna sekiz kaleli maç çekimiyle öncülük ettiği için Perth sahasını sarmak ve ziyaret ettiği her mekana taşımak isteyebilir.

Dolayısıyla Bumrah'ın Border-Gavaskar Trophy'de daha da derinlere inecek bu tür pistlerin artmasını umması şaşırtıcı değildi.

“İçinde sıçrama ve dikiş bulunan bir wicket'i asla umursamam. Ben de bu tür wicket'lerde bowling oynamayı seviyorum çünkü Hindistan'da wicket çok farklı. Burada Kookaburra topuyla farklı bir mücadele var.

“Dikiş hareketi elde edersiniz, zıplarsınız ve her şey test edilir. Doğruluğunuz ve sabrınız test edildiğinde zorluk ortaya çıkar. Yani evet, küçük kapının şeklinden çok memnunum ve eğer olursa çok daha fazla mutlu olacağım. “Wicket'ler böyledir” diye bitirdi.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)

Bu makalede bahsedilen konular