Bluelland'ın ortak ortağı Sarah Paiji Yoo gibi, Pazar günleri geçiriyor

Barbie45

New member
Sarah Paiji Yoo kariyerine finans alanında başladı ve daha sonra esas olarak moda ve güzellik dünyalarında olmak üzere birkaç girişim kurdu. Ancak ilk çocuğunun doğumundan sonra ebeveyn izni sırasında, ailesinin kaç mikroplastik tükettiğini fark etti.

“İnsanları ihtiyaç duyduklarını hissetmediğimden daha fazla şey almaya teşvik etmek için karışık duygular yaşamaya başladım” dedi. “Öte yandan, hala çalışmayı sevdiğimi fark ettim ve binayı hala erken aşamalarda sevdim, ama yaptığım işte sadece daha fazla anlam almam gerekiyordu.”

2019 yılında bir ortak Blueland'dı ve ev temizleme ürünlerinin plastik ambalajı çıkarmasına yardımcı oldu. Aynı yıl “Köpekbalığı Tankında” ortaya çıktı (ve bir anlaşma yaptı).

Şirketiniz, el sabunu ve temizlik spreyleri gibi şeyler üretmek için yeniden kullanılabilir şişelerde su ile karıştırılabilen tabletler satıyor veya doğrudan bulaşık makinesine, çamaşır makinesine veya tuvalete düşüyor. Tabletler kompostlanabilir kağıt ambalajında donatılmıştır.

Bayan Yoo aslen Cerritos, California'dan geliyor ve 19 yıl önce New York'a taşındı. Kocası Kenneth Yoo ile bir barda tanıştı; İkisi ilk buluşmalarından dokuz ay sonra nişanlandı. 2017'de oğulları Noah vardı. Colin 2020'de izledi. Dördü gelecek yıl Yukarı Batı Yakası'nda beş yatak odası olan bir kooperatife taşındı.

Yarın sarıldı Hafta sonları bir çalar saate ihtiyacım yok – kesinlikle çocuklarımın beni uyandırmasına güvenebilirim. Günümüzde 06:30 civarında, belki de şanslıyız. Onlar odamıza koşarlar ve biz sadece güzel bir an olduğu için değil, genellikle onları yatağa getiririz, Ken ve ben birkaç dakika boyunca yatakta bastırmaya çalışıyoruz.

Yalnız koş Bu yıl başlayan yeni bir şey, kısa bir solo koşu yapmam. Geçen yıl 40 yaşına girdim ve bence sadece egzersizin önemli olduğunu etkiliyor: güçlü olmak, yaşlandığımda düşmemek ve sadece olabildiğince uzun olabilmek. Doğrudan Riverside Park'ta yaşıyoruz ve her zaman iyi bir WOW anısıdır, Manhattan bir adadır! Sudan beş dakikadan az bir süre yaşadığım için çok minnettarım.

Kahve ve Kruvasan 20 dakika koşacağım ve sonra kendimi kafeye götürmek için yeniden kullanılabilir bardaklarımı almak için geri döneceğim. La Farine Patisserie yakınlarındaki La Farine Patisserie et Café yakınlarında açılan yeni bir Fransız fırını var. Devasa bir Starbucks'ın yerini almasını seviyorum.

Çocuklar için bir çikolata kruvasan ve herkes için basit bir kruvasan. Tereyağı ve reçel ile bir baget yapacağım. Hafta sonunun en iyi kısımlarından biri, kendime kahve almama izin vermem. Başka biri yaptığında daha iyi tadı daha iyi.

Topla oynamak Bir beyzbol ailesinden ve aracılığıyla geçiyoruz. Kocam Bölüm I oynadı; Üniversitede bir sürahi idi. İlkbaharda ailemiz için birçok Pazar, iyi miktarda beyzbol tarafından işgal edilmektedir. Noah Little League oynar ve Colin T-Ball oynar. Noah'ın oyunları genellikle Pazar günleri Central Park veya Randall Adası'nda.

Çevre Dostu İşler Pazar günleri yaptığımız bu döngü var. Birincisi, Amerikan Doğa Tarihi Müzesi Çiftçi Pazarı var. Taze ürünlerimiz ve çiçeklerimiz için her zaman vurduğumuz birkaç stand var. Ahşap Pamukçuk Çiftliği benim mutlak favorim. Kompostumuzu piyasaya sürüyorduk, ancak şimdi şehir akıllı kompost kaplarını tetiklediğine göre, yolda duruyoruz. Ve bağışta bulunmayacağımız tekstillerimiz varsa, Çiftçi pazarındaki tekstil düşüşünü vurduk.

Ken ve ben her iki kontakt lens giyiyoruz ve şehir tarafından geri dönüştürülemiyoruz. Şehirle geri dönüştürülebilecek şey zor ve sağlam olan her şeydir, ancak yumuşak olan her şey mevcut olmayan başka bir geri dönüşüm akışından geçmelidir. Evimizin yanında, evimizde kullanılmış kontakt lensleri verebileceğimiz bir gözlükçü var. Ve sonra mahallemizdeki fairway'de plastik filmler, çantalar ve hava yavrusu filmini de teslim ediyoruz.

Esnek bir plastik geri dönüşümle bile maalesef geri dönüştürülemeyen çok fazla plastik var. Örneğin, çocuklar bu iç plastik besleme ile bir çip torbasında teslim edilen hayvan kaşar krakerleri istiyorlar. Bence bunlar Blueland için kalbimde de uğraşmak istediğim şeyler – ama muhtemelen bir sonraki, gerçekçi 10 yıl içinde değil.

Bahçecilik Çocukların doğum günü partisi veya oyun tarihi yoksa, West Side Topluluk Bahçesi'ne gelebiliriz. Henüz komplonumuz olmasa bile üyeim. Üye olarak ayda dört saat gönüllü olarak rapor vermek bir ön koşuldur. Çiçek komitesindeyim ve kompostlama komitesindeyim.

Çığlık atıyorum çığlık at Ken ve ben sağlam inananlarız: hafta sonları dondurma yemek için kullanılır. Noah Gelato'yu seviyor; Amorino'yu seviyor. Tuz ve samanı seviyorum ve örneklemeyi teşvik ettiklerini. Aynı zamanda güzel çünkü örnekleme için metal kaşığı yapıyorlar. “Oh, birine tek yönlü bir yol daha var.” Colin ve Ken Gelateria Nichtjude'u sever. Zamanımız varsa, çocuklar scooter olur ve sadece üçünü de yeneceğiz.

Sabun testi Eğer yapabilirsek, Ken ve ben Pazar günleri randevu almaya çalışıyoruz. Genellikle ailesi Queens'ten gelir. Eve geldiğimizde, biraz temiz olacağım-bu yüzden çok ailesin, hala kayınvalidem! Bu süre zarfında bir şeyi test ettiğimde, yardım etmek için oğullarımı getiriyorum. Eğlenceli çünkü büyük oğlum ilgilenecek kadar yaşlı. Yeni el sabunu çözebilir veya yeni çamaşır tabletlerini deneyebiliriz.

Tarih Gecesi Biz onu seviyoruz, randevu gecesi, saat 17: 00'de olduğu gibi, dünya saat 17: 00'de istiridye. Çünkü birçok rezervasyon alabilirler. İdeal yaşlanmamız omakase ve ayak masajıdır. Genellikle yerel bir gömme masaj noktasına gidiyoruz, açık bir sandalyeye oturduğunuz ve ayak masajı aldığınızlardan biri. Ve sonra evde yatmak için evde olacağız.

Erken yatmak Çocuklarla çok erken yatmayı seviyorum. Hafta boyunca yeterince uyuduğumda kuşkusuz çok kötüyüm. Hala çocukların hala yatmak istedikleri ve hala yatmamı istediğimiz zamana sarılmaya çalışıyorum. Sadece çok sıcak hissediyor ve hafta boyunca savaşmam gereken şekilde uyumama yardımcı oluyor.