“Birkaç dışarıyı çivileyecek”: Shreyas Iyer'in PBKS vs GT için oyun değiştiren çağrısı tarafından sersemletildi Ricky Ponting

amazing

New member
IPL 2025: Shreyas Iyer ile Ricky Ponting© X/Twitter

Pencap Kralları, yüksek puan alan bir yarışmada Gujarat Titans'a karşı 11 koşulu dar bir zaferi mühürledikten sonra, baş antrenör Ricky Ponting, Vyshak'ı bir etki oyuncusu olarak getirmesini sağladı ve Yüzbaşı Shreyas Iyer'ın Medium Pacer'ı Yorkers'a birkaç kez getirmesini ve oyunu kapatmasını istediğini söyledi. Iyer önden öne geçtikten sonra, 230.95'lik bir grev oranında 42 topta gereksiz 97 puan alarak, 20 denizcilikte toplam 243/5 mamut ile yardımcı olmak için, Vijaykumar Vyshak'ın GT'nin sonunun sonunun sonunda 232/5 ile sınırlandıran önemli orta büyüydü.

Ponting, “Sığınakta otururken 13 veya 14 koşuya ihtiyaç duyuyorlardı ve mesajı Shreyas'a gönderdim ve ne yapmak istediğinizi sordum ve hemen dedi ki, sadece Vyshak'ı buraya alacak.

Sonunda olağanüstü bowling ile oyunu değiştiren Vyshak, “Oyunu kazandığınızda gerçeküstü bir duygu, özellikle de bu durumda takım için yaptığınızda, gerçekten iyi hissettiriyor ve çok mutlulukla yatmak. Çok şey öğreniyorum ve bu benim için harika bir ders.

Pencap Kralları daha sonra 1 Nisan'da Ekana Kriket Stadyumu'ndaki Lucknow Super Giants'a karşı karşılaşacak.

Bu makalede belirtilen konular