Ben Stokes, Hindistan’da ODI Dünya Kupası Oynamak İçin Emeklilikten Çıkmaya Hazır, IPL’yi Atlayabilir: Rapor

amazing

New member
İngiliz gazetesine göre İngiltere Test kaptanı ve dünyanın önde gelen çok yönlü oyuncusu Ben Stokes, nakit açısından zengin bir IPL sezonunu kaçırma pahasına olsa bile emeklilikten çıkıp Hindistan’da ODI Dünya Kupası’nda oynamaya hazır ‘ Telgraf’. Önde gelen İngiliz gazetesinde yer alan bir habere göre, “Ben Stokes sansasyonel bir U dönüşü yapmaya ve bir günlük uluslararası emekliliğini tersine çevirmeye hazır. Premier Lig.”

Gazete ayrıca, “İngiltere Testi kaptanı, beyaz top kaptanı Jos Buttler tarafından istenirse Dünya Kupası oynamaya istekli görünüyor” dedi.

Stokes’un CSK ile yaptığı 16 crore yıllık IPL anlaşmasını kaçırabilmesinin nedeni, Hindistan’a karşı 25 Ocak’ta başlayıp 11 Mart’ta sona erecek olan beş Test serisidir.

Stokes, Mayıs ayının sonuna kadar iki ay IPL oynarsa, Hindistan’da yaklaşık beş ay geçirecek ve bu onun için mümkün olmayabilir.

Bir noktada diz ameliyatı geçirmesi bekleniyor ve rekabetçi krikete dönebileceği ve önümüzdeki yıllarda İngiltere’ye liderlik etmeye devam edebileceği düşünüldüğünde IPL penceresi en iyi zaman gibi görünüyor.

“Bir aşamada ameliyat gerektirebilecek olan Stokes’un diziyle ilgili endişeler devam ederken, Telegraph Sport, iyileşmesine yardımcı olmak için programında bir boşluğa ihtiyacı olursa gelecek sezonun IPL’sini kaçırmaya hazır olacağını anlıyor.”

İngiltere, 5 Ekim’de Ahmedabad’da Yeni Zelanda’ya karşı kampanyasına başlıyor ve geçen yıl formatı bırakmadan önce ülkesi için 105 ODI oynayan 32 yaşındaki Stokes, Buttler’ın tarafının yeniden kazanmasına yardımcı olmak için bir turnuvaya gelebilir. 2019’da kazandığı kupa. Stokes, evindeki son turnuvada Finalin Oyuncusuydu.

Rapor ayrıca, gerekirse Stokes’un orta sırada uzman bir vurucu olarak oynayacağını belirtiyor.

“Stokes, İngiltere ODI tarafı için muhtemelen orta sırada vuruş yapacak. Ne kadar bowling oynayabileceğinden korkan İngiltere, onu uzman vurucu olarak seçmeye hazırlanıyor ve bu yazın Ashes serisinde sahnelerde oynadığı rolü tekrarlıyor.” rapor belirtildi.

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayından otomatik olarak oluşturulmuştur.)

Bu yazıda bahsedilen konular