Bedensel ve zihinsel engelli Ayşegül’ün gelinlik hayali gerçek oldu

alfilaria

Global Mod
Global Mod
Bedensel ve zihinsel engelli Ayşegül’ün gelinlik hayali gerçek oldu
Fakıuşağı Mahallesi’nde yaşayan Fatma ve Ömer Ayçiçek çiftinin 19 yaşındaki kızı Ayşegül’ün gelinlik giyme ve sefahat hayali, ailesinin desteğiyle gerçeğe dönüştü.

Evlerinin durduğu sitenin bahçesinde gerçekleştirilen temsili düğünde gelinlik giyinen Ayşegül’açınık kına yakıldı, davetliler müzik eşliğinde halay çekti.

Baba Ömer Ayçicek, kızlarının mutluluğunu paylaşan herkese teşekkür etti.

Kızının sürekli kendisine gelin olmak istediğini söylediğini müfit Ayçiçek, “Kızımın epilepsi hastalığı var. Zihinsel ve bedenî engelli. Yürüyemiyor şu anda. Çocuğum, ‘Gelin olmak istiyorum.’ diye, boynuma sarılıyor. Ben dahi hayalini gerçekleştirmek istedim. Elimizden geleni yaptık, dostlarımızla, arkadaşlarımızla toplandık” dedi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.