“BCCI’dan İletişim Yok”: WI Turunda Seçim Dışı Bırakılan Hintli Yıldız

amazing

New member
Abhimanyu Easwaran, Batı Hint Adaları turu için seçilmedi© heyecan

Hindistan’da Kriket Kontrol Kurulu (BCCI), Batı Hint Adaları turu için Test ve ODI kadrolarını açıkladığında, birçok taraftar ve eski kriket oyuncusu, bazı Birinci Sınıf oyuncuların isimlerinin yokluğunu görünce hayal kırıklığına uğradı. Sarfaraz Khan, Abhimanyu Easwaran ve Priyank Panchal gibi isimlere onay verilmesi bekleniyordu ama hiçbiri kadroya girmedi. Seçiciler, yerel üçlünün yokluğuna ilişkin herhangi bir açıklama yapmamış olsa da, Easwaran, yönetim kurulundan henüz konuyla ilgili herhangi bir iletişim almadığını doğruladı.

Easwaran, BCCI’dan herhangi birinin geliştirmesi gereken şeyler hakkında konuşmak için onunla temasa geçip geçmediği sorulduğunda Sportstar’a “Hayır, şu ana kadar herhangi bir iletişimim olmadı,” dedi.

Oyununda daha iyi olmak için üzerinde çalışabileceği yönleri olup olmadığı sorulduğunda, Bengal vurucu, seçilse bile her zaman geliştirebileceği şeyler olacağını söyledi.

“Seçilsem de seçilmesem de orada. Bir kriket oyuncusu olarak daha iyi olmak istiyorum. Her gün çıtayı yükseltmek ve daha iyi olmak istiyorum. Seçmek benim elimde olmayan ama her geçen gün gelişen bir şey. kulüp, eyalet, Hindistan A, Doğu Bölgesi veya Hindistan takımı hangi takımda oynarsam oynayayım, takımıma daha fazla katkıda bulunmak için üzerinde çalışabileceğim bir şey. Düşünce süreci her zaman şuydu, sadece buna odaklanmak istiyorum. Sadece pes etmek istemiyorum. Sadece daha iyi olmaya odaklanmaya devam etmek istiyorum” dedi.

27 yaşındaki oyuncu, 28 Haziran – 16 Temmuz tarihleri arasında Bengaluru’da düzenlenen Duleep Trophy’de Doğu Bölgesi tarafına liderlik edecek. kıdemli takımda bir yer için ulusal seçiciler.

Bu yazıda bahsedilen konular