“Başbakan Narendra Modi’nin Elini Sıktı Ve…”: Kriket Dünya Kupası Şampiyonu Pat Cummins’in Kupayı Alırken Düşünceleri Üzerine

amazing

New member
ODI Kriket Dünya Kupası 2023 finali, Hintli kriket takımı hayranları için yürek parçalayıcıydı. Rohit Sharma liderliğindeki Hint kriket takımı, üst üste 10 galibiyetin ardından Avustralya’ya karşı ODI Kriket Dünya Kupası 2023 finalinde favori takım oldu. Ancak Pat Cummins liderliğindeki ekip, elinden gelenin en iyisini sona sakladı ve Ahmedabad’daki ev sahiplerini tüm departmanlarda gölgede bıraktı. Hindistan’ı önce ortalamanın altında bir rakamla sınırladılar, sonra hedefe kolaylıkla ulaştılar. Başbakan Narendra Modi etkinlik alanındaydı ve finalin ardından Kriket Dünya Kupası Kupasını Avustralya kaptanı Pat Cummins’e takdim etti.

Pat Cummins’in Avustralyalı takım arkadaşı Glenn Maxwell, Dünya Kupası sunum törenini anlattı.

Maxwell theage.com.au’ya şunları söyledi: “Maç sonrası, Modi’nin elini sıktığı ve podyumda sıkışıp kaldığı sunumun Haberlarını izlemek oldukça komikti.”

“Bunun yaklaşık 10 dakika sürdüğünü hissettim, elinde kupayla orada öylece durup grubun gelmesini bekliyordu. Ama aslında bunu dersiyle halletti. Bu konuda büyük bir şarkı yapıp dans etmedi, [he] sadece ‘biliyor musun, burada bekleyeceğim, saygılı ol’ diye düşündüm. “Herkes bununla onun yaptığı gibi baş edemezdi.”

Kupayı teslim ettikten sonra Başbakan Modi, soyunma odasında Hint kriket takımıyla da buluştu.

PIB tarafından paylaşılan bir Haberda, Başbakan Modi’nin harap olmuş takımı teselli ettiği ve oyuncularla bireysel olarak konuştuğu görülüyor.

Aap, 10-10’luk bir oyunla kötü bir gün geçirdi, aaye ho, yeh toh hota rehta hai. Muskuraiye bhai, desh aap logon ko dekh raha hai. Maine socha mil lun sab ko.(Arka arkaya 10 maç kazandınız. Bu tek yenilgi normaldir, olmaya devam ediyor. Lütfen gülümseyin, tüm ülke sizi izliyor. Sadece gidip sizinle tanışmam gerektiğini düşündüm),” dedi Başbakan Modi.

Rohit Sharma ve Virat Kohli’ye ellerini tutarak “Hota hai (olur)” dedi.

Gujarati vatandaşı Ravindra Jadeja ile konuşan Başbakan, “Kya babu (Gujarati dilinde konuşuyor ve ikisi de gülüyor)” dedi.

Turnuvayı en iyi kaleci toplayanlardan biri olarak bitiren Mohammed Shami’ye yaklaşan Başbakan onu kucakladı. “Arrey Shami, bahut acha kiya iss baar. (Aferin Shami. Bu sefer gerçekten iyi oynadın)” dedi.

Jasprit Bumrah’a şöyle dedi: “Gujarati dili mi konuşuyorsun?” Bumrah “Biraz” diye cevap verdi.

Videonun ilerleyen kısımlarında Başbakan Modi şunları söyledi: “Toh, aap sab log bahut acchi mehnat kare ho. Chaliye, merhaba. Aur saathiyon zara ek doosre ka hausla buland haritası chaliye. Aur jab aap log zara a aur Delhi’de ücretsiz olarak çalışıyor ve bu saatin sonunda baithunga’ya gidiyor. Meri taraf se nimantaran hai aap sab logon ko.(Siz gerçekten çok çalıştınız ve olağanüstü iyi oynadınız. Sadece bir arada kalın ve birbirinizi motive etmeye devam edin. Ayrıca, ne zaman boşsanız ve Delhi’deyseniz o zaman tekrar buluşalım. Hepiniz benim tarafımdan içtenlikle davetlisiniz.)”

Hint kriket takımı Dünya Kupası’nda yenilmedi ve finalde Avustralya’ya yenilmeden önce süratlide 10 maç kazandı.

Bu makalede bahsedilen konular