Başbakan Narendra Modi Salı günü, Aşil Tendonundan ameliyat olan Hindistan'ın yıldız süratçisi Muhammed Şami'ye acil şifalar diledi. Sağ koldaki kalp pili, Aşil tendonunda geçirdiği başarılı topuk ameliyatı hakkında bilgi vermek üzere Pazartesi günü X'e gitti. Başbakan Modi sana iyi davrandı.” Daha önce Shami şunu paylaşmıştı:
Shami, geçen yıl ICC Dünya Kupası'nın ardından Avustralya'ya karşı evinde oynadığı T20I serisini kaçırmıştı ve Güney Afrika turnesinin tamamının dışında kalmıştı. Afganistan serisini de kaçırdı ve İngiltere'ye karşı devam eden Test serisine katılmıyor.Acil şifalar ve sağlık dilerim @MdShami11! Bu yaralanmanın, sizin için çok önemli olan cesaretle üstesinden geleceğinize eminim. https://t.co/XGYwj51G17
— Narendra Modi (@narendramodi) 27 Şubat 2024
İngiltere'ye karşı mevcut beş maçlık Test serisinde oynamayan 33 yaşındaki oyuncu, en son Kasım ayında Avustralya'ya karşı oynanan ODI Dünya Kupası finalinde Hindistan'ı temsil etmişti. Kıdemli tempocu, turnuvayı en çok kaleci toplayan oyuncu olarak bitirdi ve yalnızca 7 maçta 24 vurucuyu oyun dışı bıraktı.
Hindistan'ın muhteşem Dünya Kupası mücadelesinde 24 kaleyi alan Shami, gol atma sorunları nedeniyle ızdırapla oynadı ancak performansının aksamasına izin vermedi.Başbakan Narendra Modi'den bana acil şifalar dileyen kişisel bir not almak harika bir sürprizdi. Onun nezaketi ve düşünceliliği benim için gerçekten çok şey ifade ediyor. Bu süre zarfındaki iyi dilekleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim Modi efendim.
Devam edeceğim… https://t.co/aDagbvLeAM
— 𝕸𝖔𝖍𝖆𝖒𝖒𝖆𝖉 𝖘𝖍𝖆𝖒𝖎 (@MdShami11) 27 Şubat 2024
En son güncellemenin onu yaklaşan Hindistan Premier Ligi (IPL) 2024'ün dışında bıraktığı bildirildi. Shami, Gujarat Titans'ın hız atağının lideri olduğu için bu, seriye önemli bir darbe oldu. Shami, GT'nin her ikisinde de başarısına önemli ölçüde katkıda bulundu. mevsimler.
33 yaşındaki bowling oyuncusu, 2022'de 20 wicket topladı ve bunu IPL 2023'te ortalama 18,64 ile 28 wicket alarak daha da güçlü bir performansla takip etti. Shami özellikle yeni topla yıkıcıydı.
Bu makalede bahsedilen konular