'Bana Genç Sachin Tendulkar'ı Hatırlatıyor': Ravi Shastri'den Hindistan Yıldızına Büyük Övgü

amazing

New member

Eski Hindistan baş antrenörü ve eski uluslararası oyuncu Ravi Shastri, Rajkot'taki üçüncü Test sırasında Engalnd'a karşı gösterdiği müthiş performansın ardından Hindistan'ın genç açılışı Yashasvi Jaiswal'e övgüler yağdırdı. Hindistan'ın ilk vuruşunda 10 sayıyla başarısız olan Jaiswal, bir sonraki fırsatında büyük gol attı. Bir sakatlık onu yarı yolda sakatlanmaya zorlamadan önce 104 turluk güzel bir vuruş yaptı. Jaiswal Cumartesi günü üçüncü Test yüzyılına girer girmez Shastri, becerilerini kriket ustası Sachin Tendulkar'ın becerileriyle karşılaştırdı. Özellikle, Jaiswal daha sonra Pazar günü vuruşa geri döndü ve Hindistan'ın ikinci vuruşunu 4'e 430 olarak ilan etmesi ve İngiltere için 557 koşu hedefi belirlemesiyle 214 sayı dışarıda kaldı.

“(Yashasvi) Jaiswal'in bugünkü yükselişinden etkilendim. Sadece sopayla değil, sahadaki performansıyla da etkilendim. Sanırım ileriye dönük olarak Rohit'in yarı zamanlı seçeneklerinden biri olabilir. Top Jaiswal, Hindustan Times'ın alıntıladığı gibi ses tonunu tamamladıktan sonra yorum sırasında Shastri, “Bacak döndürme, döndürme veya orta tempo olsun, onun elinde olsun. Jaiswal bana genç Tendulkar'ı hatırlatıyor. Her zaman meşgul” dedi.

“Bu, 'Kendine inanırsan umut vardır' sözünün klasik bir örneğidir. Hiçbir şey imkansız değildir. Bu sadece bir kelime. Sürekli işin içinde olacak.”

Hindistan, Pazar günü Rajkot'ta oynanan beş maçlık seride üçüncü Testte İngiltere'yi 434 koşuyla 2-1 öne geçirdi.

Bu, Hindistan'ın koşu açısından en büyük Test galibiyetiydi ve 2021'de Yeni Zelanda'ya karşı elde edilen 372 turluk zaferi geride bıraktı.

Olasılık dışı bir zafer hedefi olarak 557'yi belirleyen İngiltere, dördüncü günde 39,4 over'de 122'ye geriledi.

Ravindra Jadeja, Hindistan'ın bowling oyuncularının seçimiydi ve 12.4 over'da 41 koşu için beş wicket aldı.

Bu, İngiltere'nin serideki en kötü vuruş çabasıydı ve 10 numara Mark Wood (33) dışında hiçbir vurucu 20 koşu sınırını geçemedi.

Aynı sahada Hindistan, iki vuruşta sırasıyla 445 ve 430 sayı kaydetti.

Muazzam galibiyet, Hindistan'ın ikinci vuruşunda 214'te yenilmeyen Yashasvi Jaiswal tarafından sağlandı. Oyunun diğer yüzbaşıları Rohit Sharma ve Ravindra Jadeja'ydı.

En yeni şarkıları yalnızca JioSaavn.com'da dinleyin

Sarfaraz Khan ilk maçında arka arkaya ellili sayı attı.

Dördüncü Test 23 Şubat'tan itibaren Ranchi'de oynanacak.

(AFP girişleriyle)

Bu makalede bahsedilen konular