“Bana Bowling Konusunda Çok Fazla Değişiklik Yapmamamı Söyledi”: Kuldeep Yadav, Yuzvendra Chahal ile Konuşması Üzerine

amazing

New member
Hintli sol kol bilek döndürücü Kuldeep Yadav, Güney Afrika’ya karşı oynanan üç maçlık serinin üçüncü ve son T20I maçı öncesinde takım arkadaşı Yuzvendra Chahal ile yaptığı konuşmanın ayrıntılarını açıkladı. Kuldeep, yıllar boyunca süren dostluklarını vurgulayarak Chahal’a tutarlı desteği için teşekkür etti. Sol kol bilek döndürücü, T20I’lerde forma giymek için muhteşem bir geri dönüş yaptı ve Perşembe günü Güney Afrika karşısında Hindistan Takımı için en iyi rakamlarını kaydetti. Ziyaretçilerin final maçını kazanmasına ve seriyi 1-1 eşitlemesine yardımcı olmak için 2,5 over’da 17 koşu için beş kaleyi aldı.

Hindistan Kriket Kontrol Kurulu (BCCI) tarafından X’te yayınlanan yakın tarihli bir Haberda Suryakumar Yadav’ın Kuldeep ile sohbet ettiği görüldü; burada yedek kaptan, topaççıya takım arkadaşı Chahal ile sohbet etmenin toparlanmasına yardımcı olup olmadığını sordu. beş küçük kapı.

Doğum gününde bir fifer
Seri tesviye galibiyeti
Eşitleme @ImRo45T20I ton rekoru

Kazanma sonrası sohbeti #TeamHindistan Kaptan @surya_14kumar & @imkuldeep18– İle @RajalArora

Tam röportaj #SAvIND

— BCCI (@BCCI) 15 Aralık 2023
“Chahal bhai’nin uzun bir uçuşu vardı, bu yüzden fazla konuşamadık. Onunla dün akşam tanıştım ve bana bowling konusunda çok fazla değişiklik yapmamamı söyledi. 2-3 yıl önce işler harika olmasa bile, her zaman oradaydı. BCCI tarafından yayınlanan bir Haberda Kuldeep, “Umarım ODI’lerde birlikte oynarsak iyi şeyler yapmaya çalışırız” dedi.

Kuldeep ayrıca bir fiferi nasıl paketlediğini de anlattı.

“Fazla düşünmüyordum. Amaç belirli bir uzunlukta bowling oynamaktı ve sonra atışın yavaş olduğunu ve hızlı olanların biraz sürükleyici olduğunu gözlemledim. Bu yüzden sadece uçuşan teslimatlarımı daha hızlı olanlarla karıştırıyordum. “Top aşağıdayken birkaç şanslı kaleci vardı. Üç wicket aldıktan sonra, beş wicket seçelim diye düşündüm,” dedi sol kol bilek döndürücü.

Daha sonra Suryakumar’a kaptanın T20I formatında 4. yüzyılda rekora eşdeğer bir skor elde ettikten sonra nasıl hissettiğini sorma sırası Kuldeep’e geldi. Surya, mümkün olduğu kadar uzun süre vuruş yapmasını ve çizgiye sabit kalmasını sağlamak için vuruşlarını nasıl adım adım attığını açıkladı.

“Ne zaman vuruş yapmak için dışarı çıksam, atmam gereken koşu sayısını düşünmüyorum. Sadece oraya çıkıp vuruşumun tadını çıkarmak istiyorum. Ortaya doğru depar atmayı ve ilk golle karşılaşmaya hazırlanmayı seviyorum. Yurtdışındaki konfor alanımdan çıkıp Maçın Oyuncusu ve Serinin Oyuncusu ödülünü almak güzel oldu. Bütün başarılar Allah’a ulaştı, Allah büyüktür” diye konuştu.

Suryakumar’ın rekor kıran dördüncü T20I tonu ve Kuldeep Yadav’ın beş wicket taşıması, Hindistan’ın üçüncü T20I’de Proteas’ı 106 koşuyla yenerek seriyi 1-1 bitirmesine yardımcı oldu.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)

Bu makalede bahsedilen konular