Hindistan’ın Avustralya’ya karşı oynayacağı ICC Kriket Dünya Kupası final maçı öncesinde, Hindistan Kriket Kontrol Kurulu (BCCI) başkanı Roger Binny, Mavili Adamların zirveye çıkacağını umduğunu ifade etti ve takıma, beş kez şampiyon olan Avustralya’yı hafife almamalarını tavsiye etti. . Hindistan ve Avustralya, Pazar günü Ahmedabad’ın Narendra Modi Stadyumu’nda düzenlenecek ICC Kriket Dünya Kupası finalinde korna çalacak. Hindistan kupayı üçüncü kez kaldırmak isterken Avustralyalılar altıncı şampiyonluğunu kazanmayı sabırsızlıkla bekliyor olacak.
“Hindistan şu ana kadar çok iyi kriket oynadı. Dünya Kupası kriketinde rekor olan tüm maçları kazandık. Hindistan’ın çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum ama iyi bir maç olacak. Avustralya’yı hafife alamazsınız. Onlar iyi bir taraf. Beş Dünya Kupası kazandılar. Dolayısıyla, Hindistan’ın yarın zirveye çıkacağını umuyorum” dedi Binny, Ahmedabad’da medyaya.
Avustralya kadrosu: Pat Cummins (ş), Steve Smith, Alex Carey, Josh Inglis, Sean Abbott, Cameron Green, Josh Hazlewood, Travis Head, Marnus Labuschagne, Mitch Marsh, Glenn Maxwell, Marcus Stoinis, David Warner, Adam Zampa, Mitchell Starc .
(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)
Bu makalede bahsedilen konular
“Hindistan şu ana kadar çok iyi kriket oynadı. Dünya Kupası kriketinde rekor olan tüm maçları kazandık. Hindistan’ın çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum ama iyi bir maç olacak. Avustralya’yı hafife alamazsınız. Onlar iyi bir taraf. Beş Dünya Kupası kazandılar. Dolayısıyla, Hindistan’ın yarın zirveye çıkacağını umuyorum” dedi Binny, Ahmedabad’da medyaya.
Hindistan kadrosu: Rohit Sharma (ş), Shubman Gill, Virat Kohli, Shreyas Iyer, KL Rahul, Ravindra Jadeja, Shardul Thakur, Jasprit Bumrah, Mohammed Siraj, Kuldeep Yadav, Mohammed Shami, Ravichandran Ashwin, Ishan Kishan, Prasidh Krishna, Suryakumar Yadav .#KOL SAATİ | ICC Dünya Kupası | BCCI başkanı Roger Binny, Ahmedabad’da şöyle diyor: “Hindistan şu ana kadar çok iyi kriket oynadı. Dünya Kupası kriketinde rekor olan tüm maçları kazandık. Hindistan’ın çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum ama iyi bir oyun olacak” .Avustralya’yı alamazsınız… pic.twitter.com/YXG6ePpEsx
— ANI (@ANI) 18 Kasım 2023
Avustralya kadrosu: Pat Cummins (ş), Steve Smith, Alex Carey, Josh Inglis, Sean Abbott, Cameron Green, Josh Hazlewood, Travis Head, Marnus Labuschagne, Mitch Marsh, Glenn Maxwell, Marcus Stoinis, David Warner, Adam Zampa, Mitchell Starc .
(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)
Bu makalede bahsedilen konular