Ambati Rayadu, Hint Kriketinin Tüm Formlarından Emekli Olduğunu Duyurdu

amazing

New member
Altıncı lig şampiyonluğu galibiyetinin ardından Hindistan Premier Ligi’nden (IPL) emekli olan Hintli vurucu ve Chennai Super Kings oyuncusu Ambati Rayudu, şimdi tüm Hint kriket türlerinden emekli olduğunu duyurdu. Rayadu duyuruyu yapmak için Twitter’a gitti. Rayudu duygusal yolculuğunu “Özel bir IPL galibiyetiyle sonuçlanan duygusal bir gece oldu. Bu yüksek notta, her türlü Hint kriketinden emekli olduğumu duyurmak isterim,” diye kaleme aldı Rayudu duygusal yolculuğu.

“Evde tenis topuyla oynayan bir çocukken kriket sopasına başladığımda, yirmi yıldan fazla sürecek harika bir yolculuğu hayal etmemiştim” diye ekledi.

Andhra çocuğu, ortalama 47.05 ile 1694 koşu attığı Hindistan için 55 ODI oynadı. En iyi vuruşu, yenilmemiş 124 koşuydu. Hindistan için ODI kriketinde üç asır ve 10 elli attı. Ayrıca Hindistan için altı T20I maçı oynadı ve 42 tur attı.

Eski oyuncu ilk maçını hatırladı ve bu anın kıymetini bilerek, “Ülkemi 19 Yaş Altı’dan en yüksek seviyeye kadar temsil etmiş olmanın en büyük onur olduğunu düşünüyorum. İlk kez Hindistan şapkamı aldığım günü hala hatırlıyorum. 2013 zamanı – sonsuza dek yaşatacağım bir hatıra.”

“Hindistan Kriket Kontrol Kurulu’na (BCCI), Andhra Kriket Derneği’ne (ACA), Haydarabad Kriket Derneği’ne (HCA), Vidarbha Kriket Derneği’ne (VCA) ve Baroda Kriket Derneği’ne (BCA) teşekkür etmek istiyorum. Yeteneğime olan inancım ve sahada kendimi ifade etme fırsatı vermem” dedi.

Rayadu, yerli krikette Haydarabad, Andhra, Baroda ve Vidarbha’yı temsil etti.

97 birinci sınıf maçta, 16 asır ve 34 elli ile ortalama 45.56 ve en iyi 210 skorla 6.151 koşu attı. 178 A Listesi kriket maçında, beş asır ve 40 ile ortalama 39.08 ile 5.607 koşu attı ellili, en iyi skor 124*. 178 T20 maçında, bir asır ve 31 elli ve en iyi 100* skorla ortalama 26.43 ile 6.028 tur attı.

Ayrıca temsil ettiği Mumbai Kızılderilileri ve Chennai Super Kings’e de teşekkür etti.

“Oynadığım iki IPL takımına da – Mumbai Indians ve Chennai Super Kings’e teşekkür etmek istiyorum. Kariyerimi altı kez IPL galibi olarak bitirmekten gurur duyuyorum.

Mumbai Kızılderililerinin 2013’teki ilk IPL galibiyetinin bir parçası olmak ve aynı zamanda IPL unvanını kazanmak

2018, 2021 ve tabii ki 2023’teki Chennai Super Kings, sonsuza dek benimle kalacak hatıralar.”

2010-2017 yılları arasında Mumbai Kızılderililerini 114 maçta temsil etti. Franchise için 14 yarım asır ile 126.16 vuruş oranıyla ortalama 27.15 ile 2.416 tur attı. En iyi puanı 81* idi.

2018’de katıldığı bir franchise olan CSK için 90 maçta ortalama 30,18 ile 1.932 tur attı. CSK için en iyi 100* skoruyla bir asır ve sekiz ellili puan aldı.

204 maçlık IPL kariyerinde, ortalama 28.23 ve 127.24 vuruş oranıyla 4.348 tur attı. En iyi skoru 100* olan bir asır ve 22 ellili puan aldı. Lig tarihinin en çok gol atan 12. futbolcusu.

CSK’daki 2018 sezonu, onun en başarılı sezonu. 16 maçta ortalama 43.00 ile 602 tur attı. O sezon en iyi skoru 100 * olan bir asır ve üç ellili gol attı.

MI (2013, 2015 ve 2017) ve CSK (2018 ve 2021 ve 2023) ile toplam altı kez IPL kupasını kaldırdı. Vurucu olarak muazzam başarısı ve kupa sayısı nedeniyle lig tarihinin en başarılı oyuncularından biridir.

IPL 2023’ün 16 maçında ortalama 15.80 ile 158 tur attı. Final maçında ve son maçında 8 topla 19 önemli katkısı oldu.

Ayrıca MS Dhoni’yi övmek için bu fırsatı değerlendirdi ve onunla CSK ve Hindistan takımında oynama ayrıcalığına sahip olduğunu söyledi.

“Aynı zamanda kaptan MS Dhoni ile hem CSK hem de Hindistan Takımında oynamak büyük bir ayrıcalıktı. Son yirmi yılda hem sahada hem de saha dışında her zaman değer vereceğim bazı harika anılarımız oldu,” diye devam etti.

“Sevgili ailemin, özellikle de babam Sambasiva Rao’nun desteği olmasaydı bunların hiçbiri mümkün olmazdı. Tüm takım arkadaşlarıma, destek ekibime, taraftarlara ve ilk günlerimden beri tüm koçlarıma teşekkürler – bu unutulmaz yolculuğum olmazdı. sen olmadan da tatmin edici. İnişli çıkışlı zamanlarımda yanımda olduğun için teşekkür ederim. Teşviklerin benim için çok önemliydi. Diğer tarafta görüşürüz!” Hey. sonuçlandırıldı

Bu yazıda bahsedilen konular