“Amacım …”: Prithvi Shaw'un Hint Kriketinde Tarihi 1. Senaryoyu Yazdıktan Sonra Saçma Olmayan Yaklaşımı

amazing

New member

Genç vurucu Prithvi Shaw, altı aylık bir sakatlığın ardından sahaya döndükten sonra henüz ikinci maçında Mumbai adına ikinci vuruşunda bir yüzyılı geride bırakarak Ranji Trophy B Grubu fikstüründe onları Chhattisgarh'a karşı zirveye taşıdı. Cuma günü Raipur. Sadece 185 atışta 159'luk vuruşunda 18 sınıra ve üç altıya ulaştı. Açılışı yapan oyuncu öğle yemeğinden önce üç haneli rakama ulaştı ve bu süreçte birinci sınıf bir kriket maçının birinci gününde açılış oturumunda iki asırlık sayı atan ilk Hintli oldu. Tüm zamanların en yüksek ikinci Ranji Trophy skoru olan 383 top 379'a giderken Assam'a karşı da benzer bir başarı elde etmişti.

Bir etkileşim sırasında Shaw, aksiyona dönüş konusunda biraz endişeli ve kötümser olduğunu açıkladı. Shaw, sakatlığından önceki gibi vuruş yapıp yapamayacağından korktuğunu söyledi. Özellikle Shaw, Eyalet Şampiyonası'nda Northamptonshire adına oynarken dizinden sakatlanmıştı.

“İyi bir performans sergilemek istiyordum ama bir yerlerde kendi tarzımda vuruş yapıp yapamayacağımı merak ediyordum. Kaise kheloonga (nasıl oynayacağım), ne zaman geri dönüş yapacağım ve bunun iyi bir not olup olmayacağını merak ediyordum. Shaw, The Indian Express'e şöyle konuştu: “Etrafta dolaşan düşünceler bunlardı. Ancak birkaç saat orada kaldıktan sonra her şey normale döndü.”

Shaw ayrıca “maç simülasyonu” yapmanın bu garip duygunun üstesinden gelmesine yardımcı olduğunu da açıkladı.

“Gergin değildim ama vuruşuma devam ettiğimde biraz tuhaf (tuhaf) bir his vardı. Ancak bir maç simülasyonu yaptım ve her şeyin yoluna gireceğine dair kendimi motive ediyordum. Beden dilim iyiydi” diye ekledi.

Kendi yüzyılında Hindistan Testi tarafına olası bir geri dönüşe dair görüşmeler yoğunlaştı, Shaw şu anda Mumbai'nin Ranji Kupasını kazanmasına yardım etmeye odaklandığını vurguladı.

“Çok uzakları düşünmüyorum ve şu anda kalmak istiyorum. Hiçbir beklentim yok, kriket oynamaya geri döndüğüm için mutluyum. Sakatlıktan yeni döndüm ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. “Amacım Mumbai için Ranji Kupasını kazanmak ve bunu, elimden geldiğince katkıda bulunarak başarmaya çalışıyorum” diye açıkladı.

Maça geri dönecek olursak, Shaw öğle yemeğinden önce üç haneli rakama ulaştı ve bu süreçte birinci sınıf bir kriket maçının birinci gününde açılış oturumunda iki asırlık sayı atan ilk Hintli oldu.

Tüm zamanların en yüksek ikinci Ranji Trophy skoru olan 383 top 379'a giderken Assam'a karşı da benzer bir başarı elde etmişti.

(PTI Girişli)

Bu makalede bahsedilen konular