Ajinkya Rahane, MI Clash İçin CSK Seçimini Ortaya Çıkaran Dramatik Olayları Paylaşıyor

amazing

New member
Ajinkya Rahane, Mumbai Kızılderililerine karşı 19 top elli attı© BCCI/Sportzpics

Kıdemli Chennai Super Kings (CSK) vurucusu Ajinkya Rahan, Cumartesi günü Hindistan Premier Ligi (IPL) 2023 maçında Mumbai Kızılderililerine (MI) karşı kasırga vuruşuyla taraftarların nefesini kesti. Yarım asırda 19 top atan Rahane, bu sezon şimdiye kadarki en hızlı sürede 50 sayılık sayıya ulaştı. Bununla birlikte, Rahane başlangıçta franchise’ın maçta yer alma planlarında yer almıyordu. Moeen Ali rahatsız olduğu için takımdaki yerini ancak kura atışı öncesinde öğrenebildi.

Rahane, Chennai’nin 5 kez şampiyon olan Mumbai’ye karşı kazandığı başarıda çok önemliydi. 158 turluk bir hedefi kovalayan deneyimli vurucu, açılış vurucusu Devon Conway erken ayrıldıktan sonra takımı uçurdu. Rahane ve Ruturaj Gaikwad, Piyush Chawla tarafından 27 top 61 için oyundan atılmadan önce ikinci kaleye 82 turluk bir stant diktiler.

Rahane maçtan sonra “Gerçekten keyif aldım, kura atmadan önce öğrendim. Moeen rahatsızdı. Ve Flem (Stephen Fleming) bana oynadığımı söyledi,” dedi Rahane.

“İç sahamda iyi bir sezon geçirdim. Sadece formumu korumaya çalışıyorum. Zamanlamaya odaklanın. Her şey bir maç oynadığınızı hissetmeniz ile ilgili.”

Rahane ayrıca kaptan Dhoni ve baş antrenör Fleming’e destekleri için teşekkür ederken, Super Kings’e katıldıktan sonra “Thala” dan gelen mesajı da açıkladı.

“IPL uzun bir turnuva ve ne zaman fırsat bulacağınızı asla bilemezsiniz. Wankhede’de oynamaktan her zaman zevk alırım. Burada hiç test oynamadım. Burada bir test oynamak isterdim. Mahi bhai ve Fleming ile ilgili önemli olan, Herkese özgürlük. Mahi bhai bana iyi hazırlanmamı söyledi” dedi.

Galibiyetle Süper Krallar, puan tablosunda 4. sırada yer aldıklarını gören 3 maçta 2 galibiyet aldı.

Bu yazıda bahsedilen konular