“Ağzımı Kapalı Tutardım”: İngiltere'nin Büyük Alastair Aşçısı Yashasvi Jaiswal Kızak Mitchell Starc'ta

amazing

New member
Yashasvi Jaiswal, Perth Testinde Mitchell Starc'ı kızakla geçti© AFP

Eski İngiltere kaptanı Alastair Cook, Border-Gavaskar Trophy'nin açılış testinde Hindistan'ın Avustralya'ya karşı kazandığı devasa galibiyette 161 puan alan Hindistan'ın açılış oyuncusu Yashasvi Jaiswal'e övgüler yağdırıyor ve onu “sınıf bir oyuncu” olarak nitelendirirken, aynı zamanda takımın güvenini de övüyor. kızak temposu için genç Mitchell Starc. Perth'teki ilk Testin ikinci gün oyununda Jaiswal, Starc'ı azarladı ve “Bana çok yavaş geliyorsun” dedi. Sol koldaki hızlı atıcının hedefine doğru yürürken yüzünde bir gülümseme vardı.

“Burada onun kutlamasını yeterince gördük, ancak Avustralya'ya karşı oynamak kesinlikle İngiltere'den daha keyifli. Ve Mitchell Starc'a kızak yaparak belli bir aşamada, sanırım 100'de olmadığını, büyük bir sıralamada hiçbir şey yapmadığını söyledi. Cook, TNT Sports'a şöyle konuştu: “Geri sayı atıyorsun ama ona yavaş bowling oynadığını söylüyor.”

“Ve Mitchell Starc'la karşılaştım ve o kesinlikle yavaş bowling oynamıyor. Ve eğer yavaş bowling oynuyor olsaydı, çenemi kapalı tutardım ve onu sarsmazdım ama 22 yıllık bir oyuncu olarak bunu yapabilecek özgüvene sahibim.” eski eski.”

Jaiswal'ın bu yıl 12 Test maçında 1280 koşusu var. Kendisi, bu yıl Test'te 15 maçta 1338 koşu yapan Joe Root'un ardından en çok koşan ikinci oyuncu oldu.

“Sanırım 15 Test maçından sonra herhangi bir Hintli oyuncu arasında en çok sayıyı atan oyuncu oldu, bunu söylemeye devam edeceğim, kimse bana inanmıyor, burası vuruş yapılması en zor yer. Ne klas bir oyuncu öyle,” diye ekledi Cook.

Jaiswal'in Hindistan'ın bir takvim yılında en çok koşu yapan oyuncusu olabilmesi için 2024'ün sonundan önce 283 koşuya ihtiyacı var. Harika vuruş yapan Sachin Tendulkar, 2010 yılında 14 Test maçında toplam 1562 koşu ile tek bir takvim yılında en fazla Test koşusunu puanlama rekorunu elinde tutuyor.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)

Bu makalede bahsedilen konular