Adıyaman’da öğrenciler günde 10 bin ekmek üretiyor
Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli’nde öğrencilerin mesaisi gece başlıyor.
Yiyecek içecek bölümünde okuyan öğrenciler okulun fırınına giderek ekmek üretiyor. Teorik derslerin yanında uygulama derslerinde pratik yapan öğrenciler, hem öğüt yapıyor hem dahi köy okullarında okuyan öğrencilere ekmek yapıyor.
Her hafta farklı öğrencilerin çalıştığı fırında günlük 10 1000 ekmek üretiliyor.
Fırının kapasitesi artırılacak
Yoğrulan hamurlar, öğrencilerin marifetli ellerinde fırına girerek, 50 ve 70 gramlık ekmek olarak çıkıyor. Çıkan ekmekler makinede paketlendikten sonra poşetlere konularak sabahın ilk ışıklarıyla beraberce köy okullarına ve pansiyonlara gönderiliyor.
Adıyaman’bile taşımalı terbiye gören ve pansiyonda kalan 20 1000 öğrenciden tek kısmının ekmeğini meslek lisesi öğrencileri yapıyor. Fırının kapasitesinin arttırılarak, tüm öğrencilerin ekmeğini üretme hedefleniyor.
Hem derslerini hem dahi meslek öğrendiklerini tamlayan öğrenciler, ekmek yapmanın mutluluğunu yaşıyor.
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.
Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli’nde öğrencilerin mesaisi gece başlıyor.
Yiyecek içecek bölümünde okuyan öğrenciler okulun fırınına giderek ekmek üretiyor. Teorik derslerin yanında uygulama derslerinde pratik yapan öğrenciler, hem öğüt yapıyor hem dahi köy okullarında okuyan öğrencilere ekmek yapıyor.
Her hafta farklı öğrencilerin çalıştığı fırında günlük 10 1000 ekmek üretiliyor.
Fırının kapasitesi artırılacak
Yoğrulan hamurlar, öğrencilerin marifetli ellerinde fırına girerek, 50 ve 70 gramlık ekmek olarak çıkıyor. Çıkan ekmekler makinede paketlendikten sonra poşetlere konularak sabahın ilk ışıklarıyla beraberce köy okullarına ve pansiyonlara gönderiliyor.
Adıyaman’bile taşımalı terbiye gören ve pansiyonda kalan 20 1000 öğrenciden tek kısmının ekmeğini meslek lisesi öğrencileri yapıyor. Fırının kapasitesinin arttırılarak, tüm öğrencilerin ekmeğini üretme hedefleniyor.
Hem derslerini hem dahi meslek öğrendiklerini tamlayan öğrenciler, ekmek yapmanın mutluluğunu yaşıyor.
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.