Avustralyalı spinner Adam Zampa, daha önce takımı Dünya Kupası’na yavaş başladıkları için eleştiren eski kaptan Michael Clarke’a sert tepki gösterdi. İlk iki maçta yenilgiye uğrayan Avustralya, gidişatı tersine çevirdi ve geçen hafta Dünya Kupası’nı kazanarak dikkat çekici bir geri dönüş gerçekleştirdi. Avustralya, mücadelesine Hindistan ve Güney Afrika’ya karşı arka arkaya yenilgilerle başlamıştı. Ancak Pat Cummins liderliğindeki takım, yarı finalde Proteas’ı geride bıraktı ve geçen Pazar günü finalde ev sahibi Hindistan’ı mağlup etti.
Clarke, Avustralya takımını, bu yılın başlarında Fransa’da ilk kez Dünya Kupası’nın grup aşamasından elenen ülkenin Rugby Birliği Takımı Wallabies ile karşılaştırarak, yavaş bir başlangıç yapmakla eleştirmişti.
“Eğer son üç haftadır Wallabies hakkında yaptığımız konuşmalara dikkat etmezsek, iki hafta içinde Avustralya kriketiyle ilgili konuşmayı yapacağız. Önümüzde gerçekten zorlu bir kriket var ve “Böyle oynarsak sıralamaya giremeyiz. Ben daha çok alt kıta takımları hakkında endişeleniyorum” dedi Clarke, Sky Radio’da.
Zampa, Avustralya 2015 Dünya Kupası’nı kazanan kaptana küstahça alay etmek için sosyal medyayı kullanan Clarke’ın sözlerini not etmişti.
Clarke’ın sözlerinden alıntı yapan Zampa, Instagram hikayesinde birkaç gülme emojisi yayınladı.
Çarşamba sabahı Cummins ve ekibin bazı üyeleri eve ulaştı.
Avustralya takımının bazı üyeleri evlerine dönerken, birkaçı 23 Kasım’da başlayacak 5 maçlık T20I serisi için Hindistan’da kaldı.
Bu makalede bahsedilen konular
Clarke, Avustralya takımını, bu yılın başlarında Fransa’da ilk kez Dünya Kupası’nın grup aşamasından elenen ülkenin Rugby Birliği Takımı Wallabies ile karşılaştırarak, yavaş bir başlangıç yapmakla eleştirmişti.
“Eğer son üç haftadır Wallabies hakkında yaptığımız konuşmalara dikkat etmezsek, iki hafta içinde Avustralya kriketiyle ilgili konuşmayı yapacağız. Önümüzde gerçekten zorlu bir kriket var ve “Böyle oynarsak sıralamaya giremeyiz. Ben daha çok alt kıta takımları hakkında endişeleniyorum” dedi Clarke, Sky Radio’da.
Zampa, Avustralya 2015 Dünya Kupası’nı kazanan kaptana küstahça alay etmek için sosyal medyayı kullanan Clarke’ın sözlerini not etmişti.
Clarke’ın sözlerinden alıntı yapan Zampa, Instagram hikayesinde birkaç gülme emojisi yayınladı.
Cummins, Mitchell Marsh, Steve Smith, Mitchell Starc, Glenn Maxwell ve David Warner gibi isimler, Avustralya 2015 yılında Clarke’ın liderliğinde kendi topraklarında Dünya Kupası’nı kaldırdığında takımın bir parçasıydı.Yerel saatle 23:00’te ısı güdümlü bir füzeyi hedefleyen Zamp’lar pic.twitter.com/tp48RzbYsw
— Tooves (@OneTooves) 21 Kasım 2023
Çarşamba sabahı Cummins ve ekibin bazı üyeleri eve ulaştı.
Avustralya takımının bazı üyeleri evlerine dönerken, birkaçı 23 Kasım’da başlayacak 5 maçlık T20I serisi için Hindistan’da kaldı.
Bu makalede bahsedilen konular