ACC’nin Hibrit Model Kararına Katılıyorum: PCB’nin Müstakbel Başkanı Zaka Ashraf

amazing

New member
Zaka Ashraf’ın dosya fotoğrafı© heyecan

Asya Kriket Konseyi’nin resmi onayından sonra Asya Kupası için “Hibrit Modeli” resmen “reddettikten” 24 saatten kısa bir süre sonra, Pakistan Kriket Kurulu’nun yakında başkanı olacak olan Zaka Eşref, orijinal ev sahiplerine verilen dört maç. Asya Kupası’nın Pakistan ve Sri Lanka’nın ortaklaşa ev sahipliği yapacağı Hibrit Model, Hindistan’ın ada ülkesindeki ezeli rakiplerine karşı ikisi de dahil olmak üzere tüm maçlarını oynamasını sağlayacak. Model, Eşref’in selefi ve bete noire Najam Sethi tarafından önerildi ve 27 Haziran’da PCB’nin dizginlerini devralacak olan bankacı, bir medya konferansı sırasında bu fikri “reddetmişti”.

Ashraf’ın PCB şefi Sethi’nin zaten BCCI üst yöneticisi Jay Shah başkanlığındaki her şeye gücü yeten ACC İcra Kurulu tarafından kabul edilen ‘Hibrit Model’e imza attığını bilmediği ve kararın geri alınamayacağı öğrenildi. .

Eşref olayın tüm ayrıntılarını bilmeden bir barikat oluştursaydı Pakistan Kriket Kurulu cezai işlemle karşı karşıya kalabilirdi.

Ashraf, ESPN Cricinfo’ya “Kişisel görüşüme göre, tüm bu hibrit model Pakistan için faydalı değil ve hoşuma gitmedi” dedi.

“Ev sahibi olarak Pakistan, tüm turnuvanın Pakistan’da oynandığından emin olmak için daha iyi pazarlık yapmalıydı. Sri Lanka’nın daha büyük oyunları alması, Pakistan’a sadece dört maç bırakması, ülkemizin çıkarına değil. ,” ekledi.

Ashraf daha sonra tüm detayları bilmediğini ve tam bir U dönüşü yaptığını itiraf etti.

“Ama kararın verildiğini görüyorum, bu yüzden buna uymalıyız. Kararı engellemeyeceğim veya buna uymamaya da niyetim yok. Bu konuda taahhüdü yerine getirmekten başka yapabileceğim fazla bir şey yok. Ama ileriye dönük, her Alacağımız karar ülkenin yararına ve yararına olacaktır.”

()

Bu yazıda bahsedilen konular