Rohit Sharma, 36. doğum günü vesilesiyle, ekibi Mumbai Indians’ın yüksek skorlu bir karşılaşmada Rajasthan Royals’a karşı heyecan verici bir zafer kazandığını gördü. 213 turluk devasa bir hedefi kovalayan Mumbai, sonunda Tim David’in blitzkrieg’i sayesinde hedefi finalde tamamladı. Ancak maçın bitiminden sonra, sunucu Harsha Bhogle ile konuşurken saha dışında birkaç altılık atmak isteyen kişi de 36. yaş gününü kutlayan kaptan Rohit Sharma oldu.
Rohit ve Harsha arasında, sunum töreni sırasında MI kaptanını kendisiyle maç hakkında konuşmaya davet ederken, Rohit ve Harsha arasında destansı bir konuşma başladı. İşte konuşma şöyle devam etti:
Harsha Bhogle – 36. doğum gününüzde kazanın.
Rohit Sharma– 35’i, 36’sı değil.
–Oh, bana bir tane daha verdiler.
– Hayır, sadece 36. şaka yapıyordum
“Bunu nasıl kovaladığımızı görmek çok sevindirici. Buradaki son maçta da benzer bir hedefe yaklaştık. Yeteneğimiz var ama kendimizi desteklememiz gerekiyor. (David’in bir sonraki Pollard olması üzerine) Doldurulması gereken büyük ayakkabılar, Polly yıllarca kazandı Ama Tim’in çok fazla yeteneği ve gücü var. Arka uçta, bu güce sahip olmak bowling oyuncusunun düşünmesini sağlıyor,” dedi 36 yaşındaki oyuncu.
Takım değişikliklerinden bahseden Rohit şunları ekledi: “Bir kaptan olarak zor ama maalesef şartlara ve rakibe oynamak zorundasınız. Takım olarak esnek olmak istiyoruz ve adamların buna hazır olması gerekiyor. Jofra çok zor zamanlar geçirdi.” ağır bir sakatlık geçirdi ve uzun, çok uzun bir süre oynamadı. Bowlers’ın idmana ve ritme ihtiyacı var ve bugün ondan iyi bir tempo gördük. SKY, açıkçası bugünkü gibi bir vuruşun köşeyi döndüğünü biliyorduk.”
Galibiyet, Rohit’in MI’sını 8 maçta 4 galibiyetle puan tablosunda 7. sıraya taşıdı.
Bu yazıda bahsedilen konular
Rohit ve Harsha arasında, sunum töreni sırasında MI kaptanını kendisiyle maç hakkında konuşmaya davet ederken, Rohit ve Harsha arasında destansı bir konuşma başladı. İşte konuşma şöyle devam etti:
Harsha Bhogle – 36. doğum gününüzde kazanın.
Rohit Sharma– 35’i, 36’sı değil.
–Oh, bana bir tane daha verdiler.
– Hayır, sadece 36. şaka yapıyordum
Takımın zaferinden bahseden Rohit, takımının devasa hedefi takip etme şeklinden oldukça memnun olduğunu söyledi.Harsha Bhogle – 36. doğum gününüzde kazanın.
Rohit Sharma – 35’inci, 36’ncı değil.
Harsha – Oh, bana bir tane daha verdiler.
Rohit – Hayır, sadece 36. sırada. şaka yapıyordum
pic.twitter.com/SJIq48eLLO
— SAURABH YADAV (@Saurabhkry_45) 1 Mayıs 2023
“Bunu nasıl kovaladığımızı görmek çok sevindirici. Buradaki son maçta da benzer bir hedefe yaklaştık. Yeteneğimiz var ama kendimizi desteklememiz gerekiyor. (David’in bir sonraki Pollard olması üzerine) Doldurulması gereken büyük ayakkabılar, Polly yıllarca kazandı Ama Tim’in çok fazla yeteneği ve gücü var. Arka uçta, bu güce sahip olmak bowling oyuncusunun düşünmesini sağlıyor,” dedi 36 yaşındaki oyuncu.
Takım değişikliklerinden bahseden Rohit şunları ekledi: “Bir kaptan olarak zor ama maalesef şartlara ve rakibe oynamak zorundasınız. Takım olarak esnek olmak istiyoruz ve adamların buna hazır olması gerekiyor. Jofra çok zor zamanlar geçirdi.” ağır bir sakatlık geçirdi ve uzun, çok uzun bir süre oynamadı. Bowlers’ın idmana ve ritme ihtiyacı var ve bugün ondan iyi bir tempo gördük. SKY, açıkçası bugünkü gibi bir vuruşun köşeyi döndüğünü biliyorduk.”
Galibiyet, Rohit’in MI’sını 8 maçta 4 galibiyetle puan tablosunda 7. sıraya taşıdı.
Bu yazıda bahsedilen konular